Een dag eten als Sven
| 29 maart 2021

Een dag eten als Sven – Food challenge

Deze video wordt al jaren ZO ontzettend vaak aangevraagd. Ik moest het dus weer eens doen. Bijna 3 jaar terug deed ik dit ook al eens, toen in het weekend. Deze keer pakte ik een doordeweekse dag. Kijk mee hoe het me af ging. Ik geef er dit keer ook meer informatie bij over de voedingswaarden.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Eten jij en jouw partner ongeveer hetzelfde? Of verschilt het ook zo?

4 reacties

 1. Super leuke video! Jouw drama queen reacties vind ik hilarisch 😀
  Jullie mogen best vaker zo’n video maken. Andersom, dat Sven jouw eetpatroon volgt, zal niet zo handig zijn, dan heeft ie de hele dag honger…

 2. Heel leuk…..aar oh, wat had ik met je te doen! Dat is zoooooo niet jij. Al vond ik het mooi dat je wel echt kon genieten van het eten van de witte bolletjes.
  Ik zou het ook wel leuk, en interessant vinden, als je een keer een dag uit een dieet volgt en aanpast. Bijvoorbeeld Sonja Bakker….die schrijft hele dagen voor wat je moet eten. Als jij eens zo’n dag pakt en die aanpast naar wat volgens jou gezond is en werkt….dan denk ik dat je mooi kunt laten zien hoe jij het zou aanpassen.
  Zou je natuurlijk ook nog eens met een dag van Sven kunnen doen…hoeveelheden maken die voor jou passend zijn….en laten zien wat jij aanpast om de verhouding koolhyy, vetten en eiwitten voor jou in balans te krijgen.
  Kortom….wat eet een ander als ontbijt….en hoe pas jij m aan zodat het Marloes-proof wordt.

  En Sven….lekker blijven genieten van een paar dropjes met wortel hoor….(ook al vind ik dat echt een heeeeeel gekke combinatie 🤣).

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram