| 11 december 2017

Gezonde Boodschappen Shoplog #3 – bij de Lidl!

2 maanden geleden plaatste ik de laatste boodschappen shoplog. Inmiddels heb ik alweer heel veel verzoekjes gekregen voor een nieuwe video. Vandaag is het zo ver! Ik deed mijn gezonde boodschappen bij de Lidl, laat je zien wat ik kocht en vertel je hoe ik het gebruik.

Mijn eten is dus zeker niet voor 100% gezond, dat hoeft echter ook niet voor mij. Het gaat me om een goede balans, zodat ik mijn lichaam fit en gezond kan houden. Af en toe iets minder gezond eten is dan in mijn ogen helemaal prima.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, eet ik niet vegetarisch of veganistisch. Mocht je dat vervelend vinden, dan kun je beter andere YouTubers opzoeken om te kijken.

Ik vind de Lidl oprecht een hele fijne winkel. Ze hebben een goede selectie verse groenten en fruit en ik kan er verder ook vrijwel alles krijgen wat ik wil. Ik weet nog dat ze een paar jaar geleden geen wraps en havermout verkochtten. Toen moest ik daar altijd apart naar een andere winkel voor. Dat hoeft niet meer!

Zoals ik in de video ook al zei, haalde ik even geen koekjes en snoepjes. De laatste tijd heb ik veel meer gesnoept dan normaal. Dat merk ik natuurlijk :). Ik doe het dus de komende dagen even rustiger aan.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien! Als je zat bent van de boodschappen shoplogs, dan hoor ik het natuurlijk ook graag. Ik heb echter het idee dat de meesten van jullie het super leuk vinden :).

Groetjes, Marloes

Ben jij net zo’n Lidl fan als ik? Of kom je er nooit?

 

16 reacties

 1. Beste Marloes,

  Wat een leuke video weer!
  Erg leuk om naar te kijken.
  Je enthousiasme is aanstekelijk πŸ™‚
  Waarschijnlijk is de vraag al vaker voorgekomen, maar kun/mag je elke dag een ei eten zonder dat het schadelijk is voor de gezondheid?

 2. Wat een gezellige vide! En ja, herkenbaar.. Ik ga ook even wat extra op proberen te letten en met de echte feestdagen 101% genieten?

   1. Zie die opmerking over hoeveel vezels en eiwitten en dergelijke bij dat artikel, heb het toen even opgezocht en gelinkt aan de producten die je had getest.

 3. Hoi marloes,
  Laats bij de Lidl vielen mijn ogen op de muesli repen van crownfield waar met grote woorden op stond β€œno sugar added”.
  Zijn deze mueslirepen een gezond tussendoortje en wil je ze mischien reviewen?

  Alvast bedankt

 4. Leuke vlog! Ik doe mijn boodschappen de laatste paar maanden ook alleen nog maar bij de Lidl. Eerst ging ik nog naar de Dirk, maar merk dat ik bij de Lidl ook alles kan halen en ook zeker omdat ik het een fijne winkel vind! Die noten, leuk dat ik die voorbij zie komen, daar stond ik pas naar te kijken en wist niet of het wel een goede keuze was, maar nu weet ik dat dus wel! Ik miste nu wel de cottage cheese trouwens, haha of had je die nog op voorraad;). De rest van de producten die je nu reviewde kende ik, shoplogs blijf ik leuk vinden! Ik zeg trouwens nog wel Lidl en geen Liedl, maar ik ben ook wel eigenwijs, haha.

 5. Hai Marloes,

  Al een tijdje volg ik je blogs en vlogs, hartstikke leuk, en dan met name voor de voeding tips.
  Sinds kort weet ik dat ik diabetes heb en ben dus erg in de weer om gezonde recepten te zoeken en die vind ik oa bij jou.
  Wat betreft de boodschappen bij de Lidl: ik ben ook helemaal fan.
  Veel keus in groente, fruit en zuivel. Γ‰n waar ik blij van wordt is dat ze zoveel bio producten hebben, overweeg jij niet om deze aan te schaffen? Itt andere supermarkten zijn de prijsverschillen tussen wel/geen bio nl niet erg groot.

  Succes verder met je blogs en vlogs, o ja, toen mijn fysio mij oefeningen voorschreef en liet zien waar te vinden op youtube kwam ze bij jou uit….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram