| 16 december 2016

Boodschappen Shoplog #5 – Wat koopt een diëtist

Ik kreeg de laatste tijd heel vaak de vraag of ik weer eens kan laten zien wat voor boodschappen ik doe. Vandaag heb ik weer zo’n video voor je! Ik ging naar de jumbo en kocht alles wat ik op dat moment nodig had. Ik kies vaak voor gezonde producten, omdat ik het belangrijk vind om fit te blijven. Ik leg je uit waarom ik bepaalde dingen koop en geef je tips. Veel plezier met kijken!Ik ben heel benieuwd of jij dingen herkent uit mijn shoplog. Haal jij vaak dezelfde producten in huis, of ziet jouw boodschappenmandje er juist totaal anders uit. Ik ben dan ook benieuwd welke producten je misschien mist in mijn shoplog.

Dit is natuurlijk niet alles wat ik eet, maar wel een goede weerspiegeling van producten die ik vaak gebruik. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Zijn jouw boodschappen ongeveer hetzelfde? Wat mis je bij mij?

7 reacties

  1. Wat ik zelf ook ‘altijd’ koop => eieren, (Elstar!!) appels, koffie, champignons, kip, kwark, komkommer, appel-ranja (zero sugar)my favorite!, paprika, diepvriesfruit (blauwe bessen), bananen, crunchy pindakaas

    Wat ik bij jou mis; havermout, noten, verse of diepvries groente, rijstwafels, rijst, plakjes kalkoen- of kipfilet en vis.

  2. Goeie tip over de volkoren wraps! Ik was daar laatst al gefrustreerd over in de AH maar nu ga ik ze de volgende keer bij de jumbo kopen!

  3. Heb jij nooit last van ‘restjes’.Bijv. dat blik mais zul je vast niet in 1 maaltijd helemaal leegeten, kun je dat de volgende dagen altijd ‘kwijt’ in je maaltijden?Ik merk dat ik soms heel vaak dingen weg moet gooien, omdat het niet meer goed is, zoals bijv. hutenkase, ik heb daar niet elke dag zin in, en het bederft best snel vind ik.
    Ook zou ik zelf niet voor zoveel light-producten kiezen. Je zei telkens: ” voor een keertje kan het niet zoveel kwaad” , maar in die tassen zaten toch erg veel producten met zoetstoffen, dan is het toch en-en-en……
    Maar goed, ik ben zelf anti-zoetstof, sommigen zeggen dat het geen kwaad kan, maar daar hoor je toch ook hele andere verhalen over.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram