Gezonde producten
| 12 juli 2021

14 Gezonde producten waar ik MEGA enthousiast over ben

Ik krijg zo ontzettend vaak vragen over welke producten ik écht kan aanraden. Het leek me leuk om daar eens een video over te maken. Vandaag laat ik je 14 gezonde producten (in verpakking!) zien waar ik echt heel enthousiast over ben. Ik geef een korte toelichting erbij.

Onthoud dat over hoe gezond een product is altijd is te discussiëren. Ook kun je prima zonder deze producten leven. Zie deze video puur als inspiratie!

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

 

Wat zijn jouw favoriete gezonde producten van het moment?

3 reacties

  1. Leuke video.
    Jammer dat in die repen toch suiker zit. Ben namelijk opzoek naar kant en klare suikervrije tussendoortjes. Eet alleen nog fruit waar ook suiker in zit.

  2. Hoi Marloes

    Dank je wel voor weer een leuke video! Door jou heb ik echt verschillende voedzame en lekker producten leren kennen en ik gebruik ze ook regelmatig. Ik woon in België, maar gelukkig hebben we hier ook een AH voor de bolletjes, gepofte spelt, alle mogelijke crackers en het mega aanbod aan magere yoghurt die veel minder in de Belgische supermarkten te vinden is 😁

    Daarnaast lijkt het me leuk om een video te zien over wat vooral niet goed is aan het volgen van verschillende diëten. Ik heb vorig jaar Pronokal geprobeerd (heel laag in calorieën en de eerste paar weken vooral voeding uit zakjes) en dit was echt een grote fout… ik verloor 6,5kg op 5-6 weken, maar daarna kwam het er natuurlijk weer allemaal bij. Tijdens het dieet werd ik ook echt misselijk van de maaltijdvervangers (ik veronderstel door de ketonen omdat je geen koolhydraten en suiker binnen krijgt). Misschien is het interessant om de nadelen van dit soort diëten (Pronokal, keto, Gerlinea maaltijden, Atkins…) te vergelijken en vooral te zeggen waarom ze niet te volgen. Jouw visie vind ik echt heel mooi, realistisch en vol te houden in het dagelijkse leven.

    Dank je wel voor al je fijne advies en geniet nog van je zwangerschap ☺️

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram