afvallen challenge 6
Challenge Voeding

Optima Fit de Zomer in #6 – Mager vlees en Healthy Snacks

Door

Updat 6 alweer van de Optima Fit de Zomer in Challenge. We evalueren de afgelopen week en ik geef je natuurlijk nieuwe opdrachten, nieuwe weetjes en nieuwe fitspiration. Blijf vooral al jullie ervaringen en wensen delen bij de reacties en gebruik natuurlijk #optimafitdezomerin op Instagram als jij de volgende keer in mijn video wil :).Hier kun je op mij stemmen voor de FiAwards. Ik zou het ontzettend waarderen als je dat zou willen doen.

De opdrachten van de vorige keer mag je blijven volgen, maar ik vind het belangrijker dat je de focus legt op die van deze week:

fit de zomer in afvallen challenge #6

Hier nog even kort op een rijtje hoe je de hele challenge kunt volgen. Abonneer je op mijn YouTube kanaal, dan zie je alle video’s voorbij komen. Volg me op Instagram en gebruik #optimafitdezomer in bij je foto’s. Zo blijf je op de hoogte van waar iedereen mee bezig is. Ook kun je me volgen op Facebook, ook daar zul je updates vinden. Bezoek dagelijks optimavita.nl voor nieuwe tips en ideeën.

Heel veel succes verder!

Groetjes, Marloes

Are you still in? Hoe gaat het bij jou?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (6)
 1. Sandra 5 jarengeleden

  De “clean eten” opdracht van vorige week ging erg goed. Ik lees sowieso de ingredienten op verpakkingen omdat ik dierlijke ingredienten mijdt. De eerste challenge is voor mij dan ook nvt;) Ik ga mijn best doen met de tussendoortjes! Op het werk is dat makkelijker dan thuis trouwens.
  Ik ga nog wel even nadenken over mijn doel…ik denk uiteindelijk dat ik bewuster wil gaan eten. En dat gaat al heel goed in deze challenge. Als ik ‘geconfronteerd’ wordt met koekjes en dergelijke denk ik nu veel meer na of ik het echt wil, of dat ik het alleen neem omdat het er is.

  Reageer
 2. Lylas 5 jarengeleden

  Ik vind je super leuk! Dankje

  Reageer
 3. Annemieke 5 jarengeleden

  Hoi Marloes, bedankt voor je leuke filmpjes en goede tips. Je bent zo enthousiast, dat werkt echt motiverend! Ga zo door ?

  Reageer
 4. Wivineke 5 jarengeleden

  Mijn doel: bewuster met eten bezig zijn (niet zo maar alles eten wat er voor mijn neus staat) en veel sporten, wat automatisch resulteerd in dat ik lekker in mijn vel zit!
  Met jou motiverende filmpjes gaat dit zeker lukken!
  Dankje!!!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: