Eetdagboek beoordelen

Your day in food #43 – Afvallen

We gaan vandaag weer eens een paar dagen meekijken in het voedingspatroon van een van jullie. Het is de beurt aan Lisa van 22. Zij wil graag wat afvallen. Ze deelt haar voeding van 3 dagen met ons en vertelt wat ze aan beweging doet. Ik ga haar eetdagboek beoordelen! Wil je ook een keer meedoen? Lees dan onderaan dit artikel.

Persoonlijke gegevens

Naam: Lisa

Leeftijd: 22 jaar

Lengte: 167 centimeter

Sportactiviteit: Meestal sport ik één keer, groepsfitness Labooty. Mijn dagelijkse/wekelijkse bewegingsactiviteit is heel laag, ik fiets ook niet veel.

Ben je tevreden met je gewicht?: Ik ben niet tevreden met mijn gewicht, ik wil afvallen: 67.4 kg.

Aanvullende informatie: Als ik een avond niet hoef te werken, of we hebben geen plannen dan vind ik het heel leuk om te koken. Vaak is het dan iets met rijst en kip en veel verse groenten. In het weekend drink ik graag een wijntje, dat wil ik ook zo houden. Maximaal twee dagen mag ik van mezelf wijn drinken. De hapjes die dan op tafel staan probeer ik te vermijden. Lukt dit niet, dan kies ik de gezondste en neem ik een páár stukjes.

Ik ben helaas vergeten om consequent foto’s te maken. Ik vond het een leuk idee maar ik vergat het steeds. 

Eetdagboek

Dag 1

Ontbijt: Ik ontbijt om 12:00 uur met havermoutpap. Gewoon havervlokken met halfvolle melk.

Lunch: Om 16:00 uur lunch ik met twee volkoren crackers met kaas, babyspinazie en twee gekookte eieren.

Warme maaltijd: Om 20:30 eet ik mijn avondeten, stamppot prei

Tussendoor: Als snack eet ik nog wat sugarsnaps met sojasaus

Drinken over de gehele dag: 4 kopjes koffie met melk en suiker en 1,1 liter water, 3 glazen rode wijn

Activiteit: 3 uur werken bij de Albert Heijn waarbij ik de hele tijd sta. Ik ben wel met de auto heen gegaan haha.

Dag 2

Ontbijt: Ik ontbijt om 11:00 uur met twee bruine broodjes halvarine en kipfilet. Daarbij eet ik wat witte en rode druiven.

Avondeten: Ik eet mijn avondeten bij een vriendin om 16:30 uur. Dit is spaghetti met veel groenten, knor/maggi sauspakje, rundgehakt en natuurlijk de spaghetti slierten.

Tussendoor: Om 20:30 eet ik nog wat  magere kwark met honing met daarnaast 2 augurkjes uit pot (LIDL). Ik kan het niet laten en eet nog 4 biscuits.

Drinken over de gehele dag: 5 kopjes koffie met melk en suiker, 1,5 liter water, 2  kopjes thee

Activiteit: Driekwartier Labooty / groepsfitness / circuit

Dag 3

Ontbijt: Ik ontbijt om 12:30 in de stad met een Low Calorie Meal van Body&Fit. Als ik thuis kom heb ik eigenlijk nog trek dus ik eet wat rode druiven.

Avondeten: Om 16:30 eet ik weer mijn avondeten want we zijn hierna de hele avond weg: pasta pesto

Tussendoor: Tijdens de autorit eet ik een stuk of tien winegums..

Drinken over de gehele dag: 4 kopjes koffie met melk en suiker, 750 CL water, 3 verse thee

Activiteit: 4,8 KM wandelen in de stad

Reactie Marloes

Lieve Lisa, allereerst wil ik je meegeven dat jouw gewicht van 67,4kg, prima is voor jouw lengte van 1.67m! Je hebt gewoon een gezond BMI. Ik zou je dus adviseren niet zo zeer te richten op afvallen, maar meer op gezond, fit en eventueel strakker worden. Ik ga er bij mijn tips even van uit dat je dit wilt.

Er zijn best wat dingen die je zou kunnen verbeteren in jouw patroon. Ik raad je aan om niet alles tegelijk aan te pakken, maar 1 puntje per keer. Hieronder een aantal dingen die je zouden kunnen helpen bij het behalen van jouw doelen:

 • Zorg ervoor dat je in ieder geval iedere dag 3 gezonde hoofdmaaltijden neemt. Ik vind het niet zo gek dat je op dag 2 de biscuitjes niet kon weerstaan, je had nog erg weinig gegeten!
 • Probeer meer te bewegen. Ga bijvoorbeeld 2x per week sporten in plaats van 1, of pak vaker de fiets of ga een stuk lopen.
 • Zorg ervoor dat je elke dag 2 stuks fruit en 250g groenten binnen krijgt.
 • Kies minder vaak voor kant en klaarmaaltijden. Deze bevatten vrijwel altijd meer zout en vet en minder groenten en vezels. Kook desnoods grotere porties, zodat je maaltijden kunt bewaren voor een volgende dag. Op dag 3 eet je eigenlijk alleen maar kant en klare producten, waardoor je erg weinig vitamines, mineralen en andere goede voedingsstoffen binnen krijgt.
 • Probeer jezelf aan te leren koffie zonder suiker te drinken. Dit is even doorzetten, maar als je dit twee weken structureel doet, ben je aan de smaak gewend!

Ik hoop dat je iets kunt met mijn tips! Zoals ik al zei, doe het langzaam aan. Pak bijvoorbeeld elke maand een ander doel en werk zo langzaam naar een gezonder patroon.

Wil jij dat ik jouw voeding ook beoordeel?

Laat dan hieronder een reactie achter waarin je aan geeft dat je graag wilt meedoen. Als je meedoet, is het wel belangrijk dat je 3 dagen lang fotografeert (kan gewoon met je telefoon!) wat je eet. Als ik weinig foto’s heb, zoals vandaag bij Lisa, is het moeilijker voor mij om producten en hoeveelheden te beoordelen.

Ik zal willekeurig één van jullie uitkiezen en een mail sturen. Als je niet zo gezond eet, kun je natuurlijk ook mee doen! Dat vind ik juist heel leuk. Ik probeer mijn tips altijd haalbaar te houden voor jou. Eventueel kun je gewoon onder een andere naam meedoen, zodat je anoniem blijft.

Groetjes, Marloes

Lijkt het jou leuk om eens mee te doen aan ‘Your day in food’?

68 reacties

 1. Ik vind dit soort artikelen erg leuk om te zien!
  Ik zou het leuk vinden om een keer mee te doen. Ik ben een student en denk inmiddels wel redelijk een goede balans gevonden te hebben 🙂 , al twijfel ik soms wel of ik genoeg ijzer/calcium e.d. binnenkrijg.

 2. Hee Marlous,

  Wat vind ik deze serie leuk! Ik zou graag ook zelf mee doen. Ik hoop dat je mij een mailtje stuurt. Groetjes Kim

 3. Kies mij! Kies mij! Al jaren fan van jou Marloes! Ik ben door jouw tips en tricks inmiddels 5 kg afgevallen en heb er nog 5 á 10 te gaan! Ik ben super benieuwd wat jij als proffesioneel van mijn bewegings- en eetpatroon vindt!

  Fingers crossed!

 4. Hoi Marloes,
  Ik zou ook graag eens meedoen en jou laten ‘meekijken’!
  Ik werk onregelmatig en vind het dan lastig om goed en voldoende te eten (ook een beetje omdat ik vaak tussendoor in de auto ‘moet’ eten en ik vind hier niet alles geschikt voor).
  Hoop van je te horen!
  Gr Linda

 5. Heeeey Marloes,
  Weer een super leuk artikel!!🤗 (ben niet veel anders gewend eigenlijk😍)
  Graag zou ik ook eens een keertje meedoen!!
  Ik ben herstellende van anorexia en moet dus aankomen.
  Ik probeer wel alle nodige voedingstoffen en mineralen binnen te krijgen maar ik probeer ook te leren om van wat ongezonde dingen te genieten XX
  Ooh ja en verder ben ik nog maar 14 en moet ik dus ook nog groeien😅
  Maar daarvoor moet ik eerst natuurlijk op een gezond gewicht zitten😥
  Ach ja, ik ben benieuwd….
  Nog veel plezier trouwens met je binnenkort-nieuwe-huisje♥️🙈 (goed scrabblewoord niet😂)
  Je doet het heel goed XX
  Bye

  1. Dit zijn altijd zo’n leerrijke artikels. Gezonde keuzes maken is denk ik minder een probleem voor mij, maar de juiste porties behouden is wat moeilijker. Daarom zou ik graag eens meedoen 🙂

 6. Wat leuk om weer eens het eetdagboek van iemand anders te zien met daarbij horende tips!
  Ik zou het zelf ook mega tof en leerrijk vinden om mijn eetgedrag eens te laten feedbacken! Voeding en sport (vooral dat laatste, dat eerste kwam er later bij) hebben mij altijd bezig gehouden, al vind ik gezond leven soms toch moeilijk te combineren met het studentenleven. Op dit moment eet ik voor 90% vegan én train daarnaast voor de marathon van Brussel begin oktober, dus reden genoeg om meer met mijn voeding bezig te zijn om zo mijn loopprestaties op te trekken. 🙂

 7. Hai Marloes, zou dolgraag mee willen doen de volgende keer. Juist om te checken of ik voldoende eet in de combinatie met veel sporten/proberen vergroten spiermassa!

 8. Hoi marloes,

  Ik zou graag mee willen doen. Ik ben erg benieuwd wat je van mn eet schema vind. Ik probeer namelijk om op gewicht te blijven maar dat vind ik last omdat ik steeds een beetje afvalt. En ben benieuwd wat jou advies is.

  Liefs Nelleke

 9. Hoi Marloes jaaaa zou heel graag willen dat je eens wilt kijken naar mijn eetpatroon maar ik zie al veel aanmeldingen dus hoop dat ik op tijd ben liefs karyn

 10. Hoi Marloes,

  Ik zou het heel leuk vinden om een keer mee te doen. Ik ben een paar jaar geleden veel afgevallen door simpelweg minder te eten en meer te bewegen. Nu probeer ik steeds opnieuw de balans te vinden, ook als ik even een paar kilo zwaarder ben, zoals nu. Ik wil die kilo’s weer kwijt, maar niet meer alles wat ik eet afwegen en iedere hap in een app zetten.

 11. Hoi Marloes

  Het lijkt me leuk en nuttig om mijn eetpatroon door jou te laten beoordelen.
  Ik heb een verleden van anorexia.
  Ik heb (volgens mij) nu een redelijk eetpatroon.

  Ik sport bijna dagelijks en zorg dat mijn voeding dit ondersteund.

  Ik zou het leuk vinden om je een kijkje te geven in mijn dagpatroon

  Groet
  Annemieke

 12. Dit blijft een leuke en leerzame rubriek! Ik zou heel graag mee willen doen.
  Ik werk sinds een aantal maanden fulltime (na lang studeren) en moet nog een beetje wennen aan het feit dat ik niet thuis even snel iets kan pakken/een gezonde maaltijd klaar kan maken. Ik merk dat ik ‘s avonds vaak snack, terwijl ik overdag netjes en gezond eet. Met mijn pds niet ideaal merk ik.

 13. Hey lieve Marloes! Wat een leuk idee, deze serie! Ik zou er dan ook heel graag aan meedoen. Ik ben een meisje van 14 jaar en probeer gezond te leven, hoewel dit niet altijd lukt.

 14. Ik zou ook graag eens meedoen. Dit omdat ik bezig ben met afvallen, maar ik eet maar ongeveer 2x per dag + soms een snack. Ik ben 27 jaar en werkzaam in het ziekenhuis.

  Verder vond ik het interessant om te lezen wat iemand anders eet en ook je tips zijn erg interessant!

 15. Hoi Marloes,
  Ik zou graag mee willen doen. Ik probeer gezond te leven en mijn doel is omwat strakker te worden. Ik heb een kantoorbaan, dus een zittend beroep. Dit is best een lastige combi.
  Groetjes Janine

 16. Dag Marloes,
  Ook ik wil graag eens meedoen en drie dagen mijn eetpatroon uit de doeken doen.
  Mijn uitdagingen zijn vooral een goede balans vinden in mijn voeding en op gewicht blijven. Daarnaast zou ik zoooooo graag eens een platte buik hebben. Mijn gewicht is ok, maar mijn buik blijf ik zo een ongelooflijke berg vinden…
  Hilde

 17. Heel graag!!!
  Net als een paar anderen ben ik herstellend van een eetstoornis.
  Ik eet nu wel regelmatig, sport 5 x per week. Mijn ‘probleem’ is dat ik te kleine porties eet en hulp is uitgevallen door problemen bij de instantie, een beetje feedback zou toch wel fijn zijn 🙂

 18. Leuk, zou wel graag jouw ideeen over mijn eten en sporten willen! Ben afgelopen 1,5 jaar 20 kilo afgevallen door gezond eten en sporten. Ik sport veel, 7 a 8 uur per week.

  Xx

 19. Hi Marloes,

  Ik heb je blog en youtube kanaal nu zo’n half jaar geleden ontdekt en je hebt mij enorm geïnspireerd.
  Je heerlijke enthousiasme geeft me zoveel energie en kracht om ook een gezonder leven op te pakken.
  Ik ben bezig met afvallen en ben nu sinds september 15 kilo afgevallen, rustig aan zonder honger gewoon via betere keuzes te maken.
  Nu ben ik bij de laatste 5 kilo en ik merk dat ik best wel blijf hangen en vraag me heel erg af of ik nog wat kan verbeteren in mijn levensstijl op het moment. Mooiste zou zijn om dit nog voor de zomer eraf te hebben zodat ik vol zelfvertrouwen in bikini stap.
  Daarom lijkt het me heel leuk om te laten zien wat ik zoal eet en doe, of hier verbeteringen voor zijn.
  Maar vooral belangrijk wat kan je me aanraden zodat ik het ook blijf volhouden 🙂

  Groetjes Renate

 20. Heya,

  Het lijkt me erg leuk om mee te doen, zeker omdat ik de laatste paar jaar zoveel bezig ben met wat ik eet. Ik probeer zo veel mogelijk gezond te eten, But I was born a snacker, en vind dit dan ook moeilijk om te laten. Dus tips om dit tegen te gaan zijn altijd welkom

 21. Hallo! Ik zou graag mee willen doen. Ik vind namelijk van mezelf dat ik gezond en gevarieerd eet, goed beweeg en voldoende drink. Helaas lukt het me niet die 5kg af te vallen die ik ben aangekomen door te stoppen met roken… Wie weet kun jij me helpen!! Groetjes, Lies

 22. Hi Marloes,

  Het lijkt me erg leuk om mijn driedaagse eetdagboek op deze manier te delen en tips&tricks van jou te krijgen!
  Ik ben 15 jaar zit op hockey en fiets iedere dag 50 min heen en terug (dus totaal 100min) daarnaast houd ik van sporten en kijken naar jouw video’s❤️.
  Ik heb een eetstoornis (anorexia) gehad en ben vervolgens overgegaan in wat meer orthorexia. (Ben paar keer opgenomen in ziekenhuizen e.d.) Gelukkig heb ik nu de positieve flow te pakken en het gaat al heel tijdje ontzettend goed.
  En het lijkt me leuk om mensen te inspireren en te laten zien dat je na een eetstoornis weer een “normale” relatie met eten kan hebben en sta open voor advies.

  Ik hoor je reactie graag!!
  Sportieve groetjes,
  Karlijn X

 23. Ik voel mijzelf altijd zo’n super vreedzak als ik zie hoeveel in eet in vergelijking met deze dames hihi.

  Gelukkig heb ik een gezond gewicht en ben wel tevreden ermee (kan natuurlijk altijd mooier, maar is mij de energie en moeite niet waard 😛 )

 24. Hoi Marloes,
  Wat een inspirerende serie is dit zeg.
  Het lijkt mij heel leuk om een keer een eetdagboek te delen. Ik ben een vegetarische student en daarnaast doe ik wat modellenwerk. Ik probeer dus gezond te eten, maar een stuk chocola gaat er ook altijd wel in haha!
  Groetjes

 25. Hoi, dit vind ik ook altijd heel Leuk om te lezen. Ik ben heel goed in plannen van gezonde eetpatronen maar eenmaal de dag gestart vind ik het moeilijk dit schema te volgen. Ik heb vaak geen trek in al die gezonde dingen of eet gezond en daarna Toch nog iets ongezond erbij.. Als ik hier kijk heb ik ook de indruk dat ik een gemiddelde dag veel meer eet dan de meeste mensen. Sporten probeer ik 2 keer per week wat haalbaar is met mijn gezin. Groetjes nicole

 26. Hey Marloes, ik ben bezig met personal trainingen en een gezondere levensstijl omdat ik graag wil afvallen. Ook zou ik graag op dit gewicht willen blijven zonder jo-jo effect. Ik zou graag mijn schema met de mensen willen delen.

  1. Hoi Marloes!

   Lijkt me super om een keer mee te doen en dan ook feedback van jou te ontvangen! Ik ben 22 en ben nog aan het studeren dus neem vaak mijn eten mee onderweg.

   Ik ben inmiddels heel wat kilo’s kwijt, maar de laatste loodjes zijn het zwaarst.

   Ik ben benieuwd 🙂

 27. Ik zou wel graag mee willen doen!
  Over het algemeen eet ik heel gezond (volgens mij) maar er gaat maar niks af. Komt eigenlijk telkens wat bij! Super frustrerend haha.

 28. Hoi Marloes,

  Ik vind deze artikels altijd zo fijn om te lezen!
  Daarom zou ik ook heel graag een keertje meedoen 🙂

 29. Lijkt me leuk! Ik doe intermittent fasting, en sport 6x per week met een erg gevarieerd eetpatroon. Ik hoop dat ik een keer mee kan doen :))

  Gr, Maartje

 30. Hoi Marloes,

  Ik zou graag mee willen doen. Ik ben afgelopen tijd 6 kilo afgevallen, maar sta nu al sinds het nieuwe jaar stil, terwijl ik graag nog een paar kilo af zou willen vallen. Ik vind dit heel lastig, want ik heb niet het gevoel dat ik meer eet dan tijdens de periode dat ik afval en nu gebeurd er helaas helemaal niks meer.
  Ik zou graag jouw kijk op mijn voedingspatroon willen horen. Ik ben 1:58 lang en weeg 62 kilo. Ik weet dat ik een gezond BMI heb nu, maar in de spiegel zie ik dat een paar kilo minder geen kwaad zou kunnen.

  Groetjes,
  Esther

 31. Ik zou graag meedoen! Probeer langzamerhand lifestyle beetje aan te passen, maar dat gaat niet zonder vallen en opstaan..

 32. Hi Marloes!

  Het lijkt me heel erg leuk om door jou beoordeeld te worden! Ik werk fulltime en probeer zoveel mogelijk te bewegen (half uur lopen in de pauze, met de trap naar de 7e verdieping elke dag) en ik sport 2 keer in de week. Toch ben ik nog steeds te zwaar voor mijn lengte en dit demotiveert mij persoonlijk heel erg!

  Ik ben benieuwd wat je van mijn keuzes op het gebied van voeding etc. vindt.

 33. Het lijkt mij fantastisch om mijn eetdagboek te delen! Ten eerste ben ik een fan van jouw what i eat in a dat video’s! Ik heb hier veel inspiratie uit gehaald. Ik ben momenteel student en heb in mijn ogen een gezond eetpatroon . Maar ik heb hier wel flink mee geworsteld. Ik heb na jarenlang obsessief calorieën tellen en zware ondergewicht, eindelijk zelf een aankom-proces in werking gezet. Ik ben meer dan 10 kilo aangekomen en ben hierdoor mooier en gelukkiger dan ooit. Het obsessieve patroon ben ik eindelijk kwijt, en dit volledig op eigen houtje. Aangezien ik vandaag de dag zo trots ben op mijn flexibele en niet obsessieve eetpatroon, lijkt het mij de kers op de taart om dit op de website van mijn grote inspiratiebron: Marloes, te mogen delen. Alvast onwijs bedankt voor de steun die je mij afgelopen jaren, zonder het zelf te weten, gegeven hebt!

 34. Dit eetdagboekje vond ik maar magertjes, jammer van het ontbreken van foto’s! Hopelijk vind ze wel snel een goed gezond eetpatroon

 35. Het lijkt mij erg leuk om mijn voedingsdagboek te delen. Ik probeer wat af te vallen dus ik let op mijn voeding. Foto’s maken van het eten doe ik het liefst dus dat komt wel goed. Ik sport 6 dagen in de week, kracht en hardlopen net zoals jij, dus lijkt me zeer leerzaam om te delen en jouw tips te ontvangen. Ik houd mijn eten bij in de app dus kcal zou ik ook kunnen benoemen.

 36. Wat een leuk concept! Ik zou ook heel graag mee doen! Ik ben bezig met afvallen (ik wil zon 10 kilo afvallen) en het gaat op zich best goed, maar er zijn vast punten voor verbetering waar je me mee zou kunnen helpen! Half jaar geleden mijn derde kind gekregen en er zijn na iedere zwangerschap helaas wat kilo’s blijven plakken.

 37. Ik doe graag mee!
  Al even niet op de weegschaal gestaan, maar wil graag iets strakker voor de zomervakantie.
  Heb veel trek in de avond, dus benieuwd wat ik anders zou kunnen doen.

 38. Lijkt me leuk om een keer mee te doen.
  Ik ben erg klein 1.53, waardoor ik niet zo veel nodig heb, maar heb wel een grote eetlust!

 39. Hoi Marloes, het lijkt me heel leuk en vooral helpend voor mezelf om een keer te delen met een professional wat ik eet en drink. Sinds een tijd ben ik bezig met veel meer sporten en daarbij zoveel mogelijk plamtaardig te eten. Ik hoef niet veel af te vallen, maar ik wil gewoon fitter en strakler worden! 🙂 Ben benieuwd naar jouw kijk hierop.

 40. Hai, ik zou graag mee willen doen met het drie dagen delen van eten en bewegen.Met m’n 46 jaar geeft dat wel een mooie spiegel denk ik.. groetjes Jenneke

 41. ik zou graag willen mee doen, ben echt benieuwd hoe een diëtist tegen mijn eet gewoonte aankijkt. want mijn ouders vinden dat ik normaal moet eten en niet zo raar😂

 42. Hi!
  Sinds kort je youtube kanaal ontdekt! Ik zou graag je advies willen ! Ik ben namelijk een studente die graag wat gezonder wil gaan eten! Soms is dat lastig, ook qua budget!

  Liefs Fu

 43. Hey Marloes,

  Ik ben een studente van 20 jaar. Ik ben 4 jaar geleden begonnen met een gezonde levensstijl. Ik had er geen nood aan in de zin dat ik iets moest veranderen aan mijn lichaam, maar gezond leven en eten maakt je gewoon 10 keer zo gelukkig en je voelt je zoveel fitter. Dit is dan ook de reden dat ik ermee aan de slag ben gegaan. Volgens mijn vrienden, familie, schoolvriendinnen eet ik heel clean en gezond, maar ik zou dit ook eens graag laten beoordelen door iemand die er 100% zeker iets van kent! Ik zou dus graag een keertje willen meedoen :))

 44. Hey Marloes,

  Ik ben 18 jaar, studente en sinds 2 maanden ben ik bezig met “een gezondere levensstijl”.

  Een sportinstructeur (onthoud, geen diëtist) bij mijn sportschool heeft mij een voedingsschema voorgeschreven, waarbij het doel is om vet te verliezen. Ik ben al slank, alleen heb ik zeer duidelijke “love handles,” welke alleen te verliezen zijn door het vetgehalte omlaag te halen.
  In 2 maanden tijd ben ik van een vetpercentage van 21,7% naar 16,6% gegaan, dit is op de sportschool gemeten. Dit is al best een flinke verandering, nu vraag ik me alleen af of ik inderdaad de juiste voeding hanteer. Daarom zou ik super graag mijn eetdagboek willen delen en jouw reactie hierop willen krijgen, ;).

  Ik sport hierbij 4 à 5 x in de week, waarvan 4x zware krachttraining, 2x bovenlichaam en 2x onderlichaam.

  Gr Noa

 45. Hoi!
  Mij lijkt het heel leuk om een keer mee te doen, ik vind de artikelen ten slotte ook super leuk om te lezen! Ik ben de laatste 4 maanden heel bewust met voeding en beweging bezig. Ik heb het idee dat goed op weg ben, maar ben erg benieuwd hoe een diëtiste daar naar kijkt 😊

 46. Het lijkt mij heel leuk als je mijn voedingsdagboek zou willen beoordelen. Ik eet op dit moment eigenlijk te weinig voor de hoeveelheid die ik sport, 3/4 keer per week. Ik zou daarom graag wat tips krijgen over hoe ik meer gezonde voedingsstoffen binnen krijgen krijgen voor spieropbouw!

 47. Deze artikelen vind ik zo leuk om te lezen en ik haal er ook steeds weer nieuwe inspiratie uit voor mijn maaltijden ! Ik zou graag een keer mee willen doen met your day in food om te kijken wat een diëtist van mijn voeding, daar ben ik heel benieuwd naar hihi 😊

 48. Hey mij lijkt het leuk om ook eens dit te doen. Ik mag geen gluten en lactose dus ik ben benieuwd wat er uit zal komen!
  Groetjes!

 49. Hoii, ik ben 15 jaar en mij lijkt het super leuk als mijn voedingsdagboek beoordeelt wordt! Ik vind mezelf niet te dik, ik wil graag een gezondeetpatroon hebben. Ik ben alleen bang dat ik teveel eet. Ik ben erg benieuwd of dit ook echt zo is!

 50. Hej!! Ik ben al enkele jaren een erg trouwe stille volger op zowel instagram en youtube als op je site. Ik doe zelf aan sport op hoog niveau met als doel het EKu23 van dit jaar. Het lijkt mij erg leuk om mijn voedingsdagboekje een keer te laten beoordelen! Liefs!

 51. Ik vind deze artikelen altijd heel erg leuk om te lezen! Zelf zou ik graag mee willen doen omdat ik 45-50u in de week werk en heel erg zoekende ben in gezond eten in de weinig tijd die ik heb om het klaar te maken.

 52. Lijkt me erg leuk om ook eens mee te doen aan een your day in food blog. Zelf moet ik aankomen door mijn eetstoornis en ben al aardig op weg. Ik ben bijna 16 jaar en Het lijkt me wel fijn om advies van jou te krijgen over wat er misschien nog beter kan. Groetjes!

 53. Hi Marloes,

  Ik zou heel graag mee doen. Ik probeer al een lange tijd mijn zwangerschapskilo’s eraf te krijgen maar dit gaat niet zo gemakkelijk.
  Altijd fijn als er iemand naar je dag schema kan kijken.
  Groetjes Lis

 54. Heei Marloes,

  Het lijkt mij super leuk om mee te doen aan de (your day in food)
  Ik ben erg benieuwd of ik goed opweg ben in de gezonde voeding.

  Groetjes Tessa

 55. Hoi Marloes,

  Het lijkt mij erg leuk om mee te doen aan your day in food. Ik ben nu 2 maanden bezig met afvallen en ik ben nu 13,5 kilo kwijt. Ik denk dat ik gezond bezig ben maar er zijn vast nog verbeterpunten en het lijkt me leuk om nog tips te krijgen!
  Groetjes Tessa

 56. Zo interessant dit! Ik volg je nu een paar maanden en ben in die tijd al je video’s/vlogs/artikelen van de afgelopen jaren aan het terugkijken, haha! Maar ik heb al zo veel van jou geleerd!

  Graag zou ik ook mee willen doen aan ‘your day in food’.
  Ik wil namelijk graag meer ‘balans’, in de breedste zin.
  – Balans in eten: gezonde hoofdmaaltijden en bewuste geniet momentjes.
  – Balans in lichaam: ik ben een peer, dus wil graag ervoor trainen dat mijn lichaam meer in balans is.
  – En misschien wel de belangrijkste: balans in mindset! Hiermee bedoel ik dat ik graag toe wil werken naar realistische verwachtingen en uitdagingen!

  Liefs, Anna

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram