| 15 december 2016

Vlogmas #7: PDS, Shoppen, Pap en Mam en Uit Eten!

Welkom bij weer een nieuwe aflevering van vlogmas! We gaan al super snel richting kerst, ik vind de tijd echt voorbij vliegen. In deze aflevering deden mijn darmen weer eens raar, ging ik shoppen met pap en mam en gingen we heerlijk uit eten. Kijk mee naar mijn leven op dinsdag 13 en woensdag 14 december.Hier vind je het artikel over supplementen.

Het recept van de rijst met kip zie je komende zaterdag.

Ik hoop dat je deze vlog weer leuk vond om te zien! Als je vragen hebt, of andere dingen die je graag zou zien, dan kun je die altijd hieronder achter laten.

Groetjes, Marloes

7 reacties

 1. Superleuke vlog weer! Vind het heel gezellig, al die vlogs die er steeds zijn om te kijken :).

  Ik heb nog wel een vraag. Je zei dat je misschien de bodypump les moest afzeggen omdat het niet goed ging met je darmen, maar daarvoor zei je dat je superveel spierpijn had. Nu vroeg ik me af of je wel die les kan geven als je zo veel spierpijn hebt. Is dan alleen wat minder gewicht nemen al voldoende om toch de les te kunnen doen? Als ik heel veel spierpijn heb, kan ik namelijk bijna niet meer lopen, en dan haal ik het niet in mijn hoofd om naar de bodypump les te gaan omdat ik dan bang ben dat het slecht is voor mn spieren of dat ik daarna nog erger (langer) spierpijn heb.

  1. Goede vraag! Mijn spierpijn werd in de loop van de dag flink minder. Omdat ik al meer dan 10 jaar iedere week 2x bodypump doe, weet ik dat iets minder gewicht doen voldoende is. Mijn spieren zijn de oefeningen zo gewend dat ik vrijwel nooit meer spierpijn krijg daarvan.

 2. Wat ik me afvroeg. Verdien jij met deze site geld of is het puur hobby?

  En hoe komt het eigenlijk dat je spierpijn krijgt. Ik dacht dat het komt doordat je de spieren nooit gebruikt, maar aangezien jij ook erge spierpijn had;-) dan is het dus puur overbelasting. Maar jij traint al je spieren toch vaak.

  1. Het is begonnen als hobby, maar nu verdien ik er geld mee doordat er dagelijks mega veel mensen komen kijken. Dat is heel langzaam gaan opbouwen. Ik krijg geld door de advertenties die je op de site ziet :). Spierpijn krijg ik doordat ik veel probeer te variëren met verschillende oefeningen en steeds zwaarder ga.

 3. Hoy Marloes,
  Opnieuw even lekker genieten van jouw gloednieuwe ‘vlogmass’ TOP!
  Wat ik me afvraag.. heb je geen plannen of zin om toekomst gericht het vloggen te blijven doen?
  Langs beide kanten genieten wij hier enorm van.. mss eens over nadenken?
  Een tweede vraagje..
  ik train opnieuw een twee tal weekjes men buikspieren en merk wel dat ze steviger worden maar ik krijg haast geen spierpijnen… kan dit?
  Groetjes
  Jessica

  1. Ik ga erover nadenken, ik vind het ook heel leuk om te doen! Sommige mensen krijgen minder snel spierpijn dan anderen. Het betekent dus echt niet dat je niet goed traint als je geen spierpijn krijgt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram