| 27 december 2017

Vlogmas #11 – Keihard trainen en Samen Bang zijn!

Vandaag alweer de laatste vlogmas aflevering van 2017. Je ziet 2 van mijn fanatieke trainingen in de sportschool. Ook zie je dat Sven en ik samen bang zijn tijdens het kijken van Stranger Things. Deze beelden zijn van de zaterdag en zondag voor kerst.

Ik hoop dat je hebt genoten van vlogmas dit jaar! Vanmiddag komt een extra video online, over mijn plannen voor in januari.

Groetjes, Marloes

Heb jij een leuke kerst gehad?

8 reacties

 1. Hey Marloes,

  Ik heb de vlogmass niet gevolgd. Keihard soorten haalde me nu over en ik nam er de tijd voor. Die circuittraining zag er heerlijk uit! Ik weet dus ook niet wat er in het kerstpakket van Sven zat, ik gokte chips,,wrong answer!! Over Sven gesproken, er is iets anders aan hem, is zijn haar langer? Ja hè.
  Heb jij trouwens wel eens naar de yogonaise van de Lidl gekeken? Is dat wat, qua smaak vind ik dat geen eens zoveel verschillen met mayonaise.
  Oehh, ik ben benieuwd naar de plannen van januari! Toch misschien nog een challenge?! Ik ben reuze nieuwsgierig.
  Liefs weer.

 2. Aaaah jammer dat Vlogmas weer voorbij is! Ik heb er echt van genoten! 🙂
  Vanochtend weer als vanouds jouw vlogje gekeken op de hometrainer. Werkt zo heerlijk motiverend als jij dan lekker aan het sporten bent in je vlog :D.
  Ik wens jou ook een hele fijne jaarwisseling en een fantastisch 2018. Ben benieuwd naar de video van vanmiddag 🙂
  Heel veel liefs! Anne

 3. Jammer dat Vlogmas voorbij is, ik vond het superleuk je te volgen!
  Het eerste seizoen van Stranger Things had ik een tijdje terug gekeken, en ik vond t erg leuk! Maar ik heb geen zin in het tweede seizoen nog.
  Met Kerst heb ik ravioli gemaakt met zoete aardappel. Dat was wel een werkje, maar dat was het zooo waard! Verder een lekker chilldagje met mijn man gehad (kerst is hier maar 1 dag, maar dat vond ik ook wel voldoende lol) Jij ook alvast een fijne jaarwisseling!

 4. Hoi Marloes!

  Bedankt voor alle leuke en inspirerende Vlogmass-video’s!
  Ik heb een voedingsvraagje die ik je graag wil stellen;
  Ik eet elke avond voor het slapen gaan een hele bak (450-500 gram) magere kwark met muesli. Is dit een te grote portie kwark/eiwitten?
  Ik zie/lees dat jij meestal de helft neemt als portie, dus ben ik een beetje onzeker of ik het wel goed doe.

  Alvast een hele fijne jaarwisseling toegewenst en alle goeds voor 2018!

  Liefs, Amy

 5. Leuke vlog! Tip voor iets meer budget proof: de remia fritessaus 5% vet. Zelfde calorieën, iets meer suiker en zout (maar slechts een heel klein verschil), maar 150ml meer voor dezelfde prijs! ??

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram