Feesttent vlog
Uncategorized

Vlog #98 – Feestje en een Vleugje Rood ♥

Door

Goedemorgen lieve allemaal! De vlog staat uiteraard weer voor je klaar. Ik heb weer een heerlijk weekend achter de rug. Ik moet eerlijk bekennen dat ik me niet altijd 100% vrolijk voelde. Zondag was ik namelijk een klein beetje down zonder reden. Je ziet het niet terug in de beelden, maar ik wilde het toch tegen jullie zeggen. Nu lijkt het namelijk alsof ik altijd alleen maar vrolijk ben en dat is echt niet zo!

Het afgelopen weekend.

Toch kijk ik terug op een mega leuk weekend. Vrijdag gingen we namelijk naar een party in de feesttent in Eelde, samen met Remco en Yvonne. Ook ging ik op de koffie bij Anneloes in haar nieuwe huis. Zaterdag hadden we een familiedag met de familie van Sven. We gingen boerengolf spelen, wat ik echt ontzettend leuk vond. Daarna hadden we een barbecue en hebben we heel gezellig zitten kletsen. Zondag gingen Sven en ik even Groningen in, op zoek naar ‘een vleugje rood’ voor de bruiloft van mijn broertje en schoonzusje.

Ik hoop dat je weer geniet van deze vlog.

Groetjes, Marloes

Heb jij een leuk weekend gehad? 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Vera 4 jarengeleden

  Allereerst een *dikke knuffel*
  Hopelijk voel je je weer wat opgewekter. Meestal als ik denk dat ik me down voel, zonder reden, ontdek ik later toch wel een reden. Soms iets kleins, soms iets groots…Ik ben altijd blij als ik weer waarom ik wat down ben…want dan snauw ik vaak thuis tegen mijn man. Die weet dan ook al…er is iets!
  Het was gewoon weer een leuke vlog.
  Ik wens je een fijne week….!!!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: