| 10 september 2014

Vandaag geen artikel

Hi allemaal! Met toch wel een beetje pijn in mijn hart moet ik jullie vertellend dat er vandaag voor het eerst in 1,5 jaar geen artikel verschijnt op optimavita.nl. Ik heb gisteren de hele dag ziek op bed gelegen. Ik hoop er vandaag weer eentje voor jullie te kunnen schrijven, die zien jullie hopelijk morgen online!

33 reacties

 1. Het is jammer, maar dat kan gebeuren! Misschien is het handig om voor dit soort situaties een paar reserve artikelen op de plank te hebben….
  Hoe dan ook, voor als het nog nodig is; beterschap!

  1. Dat heb ik vrijwel altijd Marion :). Maar omdat ik dit weekend het hele weekend geen tijd had om te schrijven, stonden er al back-up artikelen voor zaterdag, zondag, maandag en dinsdag. Als je dan maandag en dinsdag ziek wordt, tjah….;)

 2. Jammer maar zeker begrijpelijk!
  Ik ben zelf vorige week ook ziek geweest en dat is heel vervelend.
  Beterschap! Lekker rustig aan doen dat is t beste voor nu.

 3. Ik ben al bijna anderhalf jaar een ‘stiekeme’ lezer van optimavita! Ik haal zoveel inspiratie en motivatie uit jouw site. Je positieve kijk op voeding, sporten en het leven en daarnaast ook gericht op ‘normaal’ eten (geen superfoods, geen hele dure gerechten) vind ik zó fijn! Omdat dit een uitzonderingssituatie is, maak ik ook een uitzondering om een keer een reactie te plaatsen 😉
  Heel veel beterschap!!!

  1. 🙂 Dank je wel Anne! Geloof me…er zijn duizenden stiekeme lezers…die ik net zo leuk vind als de lezers die wel veel reageren!! Heel erg bedankt voor je lieve complimentjes.

 4. Niet leuk, maar niet erg natuurlijk..

  Ik heb wel een vraag voor je en ik ben vast niet de enige die dit heeft.

  Mijn vriend en ik hebben een hele andere “voedingsbehoefte”. Hij is automonteur en (de hele dag in de weer) en ik ben secretaresse (zit de hele dag op m’n kont).

  Hij heeft behoefte aan een flinke maaltijd s avonds en ik heb daar minder behoefte aan. (Nou ja, wel behoefte, maar ik heb het niet echt nodig).

  Ik wil wel wat gezonds op tafel zetten, maar het moet wel goed vullen voor m’n vriend. Ik kan natuurlijk wat minder opscheppen. Ik maak nu vaak aardappels, groente met vlees. Beetje traditioneel en niet super gezond.

  Hebben meer mensen dit en heb jij d’r tips voor?

  1. Heel veel mensen hebben dit probleem Moniek! Door alle diëten van de laatste tijd is misschien niet meer helemaal duidelijk wat gezond is en wat niet. Een maaltijd met aardappelen, groenten en vlees kan perfect gezond zijn hoor! Ligt er natuurlijk een beetje aan welke producten je kiest, daarvoor is het artikel van vandaag ideaal :). Maar minder opscheppen in jouw geval is dus prima, je kunt gerust beiden dezelfde maaltijd eten. Ik heb trouwens sowieso nog nooit gezien die iemand dik is geworden van normale hoofdmaaltijden. Vrijwel altijd ligt het aan de tussendoortjes.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram