| 21 januari 2014

Informatiebijeenkomst Bewust Slank!

Bewust slank banner

Vandaag een extra artikel, speciaal voor de lezers uit Eelde/Paterswolde/Groningen. Morgen organiseer ik namelijk een informatiebijeenkomst voor Bewust Slank! Na 2 succesvolle trajecten in 2013, start in februari een nieuwe Bewust Slank training. Ik coach je in dit programma in 3 maanden naar een blijvend gezondere leefstijl! Nieuwsgierig? Kom gerust langs morgen (22 januari) om 19:30 uur, bij Sportrade fit- en welness in Paterswolde (hoofdweg 266).

Van de 22 deelnemers van de vorige trajecten, geven er 20 aan bewuster te zijn gaan eten, bewegen en genieten. Met behulp van een persoonlijk voedingsadvies, wekelijks begeleid sporten en ondersteunende groepsbijeenkomsten, hebben ze een gezondere leefstijl ontwikkeld die aansluit op hun mogelijkheden. In de terugkombijeenkomst van de eerste groep, gaven de deelnemers aan ook na 10 maanden nog positieve effecten te ervaren. Een van de deelnemers over het programma:

‘Betrokken, enorm positief, nuchter. Een te gekke training waarin je BEWUST met eten en je lichaam leert omgaan’

Bewust Slank geeft je de mogelijkheid om op een verantwoorde manier een gezonde start te maken in 2014 en tegelijkertijd te werken aan een fitter en strakker lichaam. Let op, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie geef ik je morgen. Ook al ben je nog niet helemaal zeker, kom gerust vrijblijvend langs. Dit programma zal in veel gevallen grotendeels vergoed worden door je zorgverzekering.

Groetjes, Marloes

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram