Cardio thuis workout
| 11 februari 2021

30 min. Cardio thuis workout – Vetverbranding & Conditie

Ik vond het tijd voor een extra video! Door de sneeuw sporten we allemaal NOG meer massaal binnen. De vraag naar hardloop-vervangende cardio workouts is hoger dan ooit. Dus ja, dan maar een nieuwe maken dacht ik zo :). Ik ben dus voor jullie aan de slag gegaan. Hier zie je het resultaat! Een extra video dus vandaag, maandag komt er ook weer een workout online.

In deze cardio workout focussen we op vetverbranding en conditie. Ik start met een warming up, daarna doen we drie rondes van 9 oefeningen. Elke oefening doen we een minuut. Je hebt geen materiaal nodig. Deze workout is geschikt voor gemiddelde tot gevorderde sporters. Ben je een beginnende sporter? Dan is deze misschien iets voor jou.

 

Ik hoop dat je de workout weer fijn vond om te doen.

Groetjes, Marloes

Wat voor workouts zijn jouw favoriet?

6 reacties

 1. Yeeeeeah een nieuwe cardio workout, heel leuk! Ben door m’n rug gegaan maar als die hersteld is ga ik deze zeker doen.

  Is t raar dat ik me vanmorgen zorgen om je maakte toen er nog geen artikel stond? Ik dacht even dat er iets gebeurd was maar waarschijnlijk ging het even mis met je kalender plugin ๐Ÿ™‚

  Fijne dag nog!

 2. Lekker zweten tijdens deze workout ๐Ÿ˜… mijn hond Kobus keek me wel een beetje vreemd aan en begon eerst ook mee te springen haha, maar hij kwam later bij me liggen. Koen de kat werd er niet warm of koud van en bleef lekker op zijn kleedje liggen. Maar dat mag ook wel als oudje van 19,5 jaar.
  Hierna heb ik nog een yoga les gedaan. Momenteel volg ik 1 van de 30 day yoga challenge van Adrieanne. Een echte aanrader ook.
  Wat ik altijd erg prettig vind bij jouw work out video’s, is dat je ons er echt door heen sleept, thanks๐Ÿ˜๐Ÿค—

 3. Poeh…lekker zweten op de zaterdag ochtend.
  Ik heb 2 katten Mila en Pippa.
  Het zijn zusjes maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien ๐Ÿ˜ผ๐Ÿ˜ผ

 4. Hoi Marloes, je workout van 11-2-2022 is uncategorized. Daardoor kun je deze niet vinden onder de rubriek workouts. Dat is erg jammer want het is een leuke workout. Kun je dit nog aanpassen?
  Vwb de vraag van de workout: we hadden twee katten uit Griekenland meegenomen van vakantie. Die zijn allebei dik 20 jaar geworden. Ik vind het erg leuk dat af en toe jouw kat tijdens de workout in beeld komt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram