Recept: Lunchsalade met Rode Biet, Appel en Pompoenpitten

Er wordt me regelmatig gevraagd of ik vaker een recept kan laten zien in een video. Natuurlijk kan dat! Ik heb vandaag een heerlijke vegetarische salade voor je, die je prima kunt gebruiken als lunchgerecht, maar natuurlijk ook als aanvulling op je avondmaaltijd! Kijk snel mee naar de video.



Ingrediënten (per persoon als lunch)

  • Een flinke hand sla naar keuze, ik nam veldsla
  • 1 gekookte rode biet
  • 1/2 zoete appel
  • +- 10 cm van een komkommer
  • 30g pompoenpitten
  • +- 10ml balsamicoazijn
  • 1 theelepel honing

Bereiding
Snijd de appel en de biet in blokjes. Schil de komkommer en snijd hem vervolgens in reepjes met een dunschiller. Rooster de pompoenpitten in en droge koekenpan totdat er een paar gaan ‘ploppen’. Maak ondertussen de dressing door de balsamicoazijn en de honing te mengen. Leg vervolgens de sla op het bord en verdeeld de komkommer, de appel en de rode biet erover. Besprenkel het geheel met de dressing en strooi de pompoenpitten over het gerecht.

Salade

Klaar is je lunchsalade! Deze salade is binnen 10 minuten te maken, is super voedzaam en nog lekker ook. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Vind jij het leuk om vaker een recept in videovorm te zien? Laat me het zeker even weten!

Groetjes, Marloes

Vind jij het leuk om een recept in videovorm te zien?

11 reacties

  1. Dat ziet er erg lekker uit en lekker makkelijk ook.
    ga het volgende week meteen een x maken. Lekker voor na school. Want ik neem vrij snel brood mee omdat het zo makkelijk is.
    Dank je wel.
    En jaa je mag van mij wel meer van zulke eet filmpjes maken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram