Budget lunch recepten

3x Gezonde Budget Lunch Recepten

Gezond eten hoeft echt niet duur te zijn. Dat laat ik je vandaag zien met deze drie gezonde budget lunch recepten onder €1,10! In de video zie je precies hoeveel alles kost en wat de voedingswaarden van de gerechten zijn. Ze zijn allemaal makkelijk te maken en snel klaar en dus gezond en budgetproof!

Gezonde budget lunch recepten

In de video zie je precies hoe ik deze gerechten heb gemaakt. Ook vertel ik je wat het me heeft gekost. Ik bepaal de totale kosten voor alle producten die je moet kopen en de kosten voor de hoeveelheden die je daadwerkelijk gebruikt. De kosten voor de bakboter/olie en de kruiden neem ik niet mee, omdat ik ervan uit ga dat iedereen dit in huis heeft. Bovendien gebruik je er maar een heel klein beetje van.

Voedingswaarden

Hieronder zie je de voedingswaarden van de recepten, gebaseerd op de hoeveelheden die ik aangeef in de video. Dit zijn hoeveelheden voor 1 persoon. Ik vind deze lunchgerechten echter relatief klein. Mannen en actieve vrouwen kunnen dus best een wat grotere hoeveelheid nemen (of een groter/extra tussendoortje)! Ben jij een niet zo heel actieve vrouw die wil afvallen of op haar lijn wil letten? Dan zijn deze hoeveelheden perfect voor jou.

Ik hoop dat ik je heb geïnspireerd met deze recepten! Wat gezond of ongezond is, is dus heel lastig te zeggen. Naar mijn idee passen deze gerechten echter prima in een gezonde leefstijl.

Groetjes, Marloes

Welke van deze recepten zou jij het liefst een keer willen proberen?

4 reacties

  1. Zitten er goed vetten in mayonaise?
    Zou je ook geplette avocado door de tonijn kunnen doen, bevat het dan meer of minder calorieën?

    1. Ik maak tonijnsalade ook wel eens met ketchup. Iets gezonder en ik vind dat ook erg lekker, geeft een prima smeuigheid. Ook gebruik ik wel eens een klein beetje magere yoghurt ipv mayo…krijg je een wat frissere, zure smaak. Lekker met dit warme weer en natuurlijk veel gezonder. Smakelijk!

  2. Ik maak tonijnsalade ook wel eens met ketchup. Iets gezonder en ik vind dat ook erg lekker, geeft een prima smeuigheid. Ook gebruik ik wel eens een klein beetje magere yoghurt ipv mayo…krijg je een wat frissere, zure smaak. Lekker met dit warme weer en natuurlijk veel gezonder. Smakelijk!

  3. Mijn kleindochters zijn dol op de havermout pannenkoekjes………. doe er wel druppeltje Maple syrup op! Zalig met gebakken appeltjes

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram