Hello
there

Marloes Korver-
Waardijk

Nice to meet you

Lang was ik niet helemaal tevreden met mijn lichaam. Het kon altijd beter. Periodes van ‘streng zijn’ en veel snaaien, wisselden elkaar af. Sporten moest ik van mezelf, maar ik had er eigenlijk nooit heel veel zin in. Constant had ik het idee ‘ik begin morgen wel weer’.

Door de juiste mindset te ontwikkelen en door een patroon te creëren dat écht bij mij past, houd ik het al jaren moeiteloos vol! Ik eet gezond, sport regelmatig en beweeg frequent, maar het voelt niet als moeten.

Daarnaast gaat niet meer de hele zak M&M’s op als hij open is… iets waarvan ik lange tijd heb geroepen dat het onmogelijk was voor mij.

Ik voel me energiek en fit, maar ervaar vooral rust rondom gezond leven. Ik maak me nooit druk om iets dat ik in mijn mond stop en voel me geen enkele keer schuldig als het sporten even niet lukt.

Daarnaast heb ik intens veel respect voor mijn lichaam en kijk ik met trots in de spiegel.
Gun jij jezelf dit ook?

Take care of your body, it’s the only place
you have to live in.

Mijn ideale bedrijf

Na jaren gewerkt te hebben als reguliere diëtist en sportprofessional, besloot ik mijn bedrijf om te gooien. Ik merkte dat ik mijn klanten niet de begeleiding kon geven die ik wilde, door mijn drukke agenda. Ook waren ze niet allemaal intrinsiek gemotiveerd.

Ik ontwierp mijn huidige VIP-traject en begeleid maximaal 10 klanten tegelijkertijd, om er met mijn volledige energie en aandacht voor ze te kunnen zijn.

De transformaties die dit oplevert, vind ik magisch. Mensen weer intens zien genieten van eten terwijl ze tegelijkertijd barsten van de energie en van de liefde voor hun lichaam. Dit is waar ik voor leef!

Naast ondernemer en healthcoach ben ik trotse vrouw van
Sven en mama van Olivia. Samen met poes Maukie wonen we in een heerlijk huis in de provincie Groningen.
Mijn drive voor gezond leven is het gevoel dat het me geeft! Door gezond te eten en regelmatig te bewegen ben ik niet alleen fysiek, maar ook mentaal ijzersterk.

Mijn opleidingen

Na mijn VWO-diploma behaald te hebben, vertrok ik vanuit een klein dorpje in Noord-Holland naar Groningen om te studeren. Na 6,5 jaar studie was ik sportprofessional en diëtist en startte ik in 2011 mijn bedrijf: Optima Vita

Het is voor mij ontzettend belangrijk om mezelf constant te ontwikkelen. De afgelopen jaren volgde ik onder andere de opleiding voor sportdiëtist en cursussen over mindful eten, diabetes type 2, darmklachten en emotie-eten.

CLIËNTEN over mij

In de media

Wist je dat ik ook in te huren ben als spreker op evenementen, binnen jouw bedrijf of in de media? Zo kan ik mijn kennis als expert delen met een nog breder publiek.
Stuur mij een DM via Instagram of neem contact op via het contactformulier.

In 2019 won ik de Womens Health fitlist. ” Marloes laat mensen online zien hoe ze op een gezonde manier kunnen afvallen en gewoontes kunnen veranderen en ze heeft handige, verfrissende tips om gezonder te leven.”

Hier zie je er meer over.

LINK

In januari 2020 werd ik geïnterviewd door Barry Paf van Radio 100% NL. Kijkers stelden me vragen over gezond leven.

Jeroen en Erik van Fit.nl interviewde mij voor hun podcast. We hebben het over gezond afvallen en gewoontes veranderen. Het hele interview kun je hier terug luisteren.

LINK

De Telegraaf vroeg me als deskundige bij artikelen over gezond leven. Een voorbeeldartikel dat mijn input én een van mijn recepten bevat, kun je hier terug lezen.

LINK

Ik spreek regelmatig op beurzen, zoals bijvoorbeels Gezondheid & Co, Love for Live en I love Beauty. Ook doe ik workshops voor bedrijven of organisaties. Neem contact op voor meer informatie.

CONTACT

Voor tijdschrift Santé werd ik ingezet als Fitness expert. Ik gaf de lezers eerlijke tips over het krijgen van een strakke buik. Hier kun je het artikel lezen.

LINK

In een artikel door het Reformatorisch dagblad, wordt ik getipt als YouTuber die nuttige informatie geeft over lekker en gezond eten. Lees hier het artikel.

LINK

In het programma Stax & Toine op Radio 1 was ik wekelijks de expert op het gebied van voeding. We bespraken vragen van luisteraars. Je kunt hier stukje terug zien.

LINK

Voor een artikel in het tijdschrift Healthy You, werd ik gevraagd om mijn inzichten als sportprofessional. Het stuk ging over het vergelijken van een High Intensity Interval Training (HIIT) met een duurttraining. Lees het hier.

LINK

Spreken

Wist je dat ik ook in te huren ben als spreker op evenementen, binnen jouw bedrijf of in de media?
Stuur mij een DM via Instagram of neem contact op via het contactformulier.

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram