ONLINE CURSUS

Werken aan jouw
ideale balans in
gezond leven.

Online
cursus

Is dit herkenbaar voor je?

Dan is mijn online programma ‘Gezond leven leuk maken’ zeker iets voor jou.

 1. Je hebt genoeg van altijd bezig zijn met opletten wat je eet en de daarbij behorende frustraties.
 2. Je weet ergens best wel wat gezond leven inhoudt, maar je valt telkens terug in je oude gedrag.
 3. Je houdt de strenge voorschriften van een dieet nooit vol. Je zou gezond leven beter volhouden als het leuker en lekkerder was.
 4. Je vindt het hoog tijd om beter voor jezelf en je lichaam te gaan zorgen.
 5. Je wilt je niet langer schuldig voelen als je kiest voor chocolade, chips of een wijntje.
 6. Je verlangt naar een rust in je hoofd rondom eten en bewegen. Niet langer dat constante diëten, gevolgd door eetbuien en frustraties.

SUCCESS stories

Het online programma

Gezond leven leuk maken

Hoewel je best weet wat gezond leven inhoudt, lukt het je niet om dit vol te houden. Je baalt van jezelf en denkt ‘hoe moeilijk kan het zijn?!’. Zo kom je vanzelf in een negatieve spiraal waarin je streng bent voor jezelf, het niet volhoudt, een eetbui krijgt, daarvan baalt en zo weer opnieuw begint.
In mijn online programma help ik je om uit die negatieve spiraal te komen. Met video’s en werkboeken coach ik je op weg naar de gezonde leefstijl die perfect bij jou past. Ik geef je kennis en opdrachten, die je helpen om jouw mindset te veranderen en andere overtuigingen te creëren, waardoor je het deze keer wél volhoudt en het gevoel van ‘ik moet’ verdwijnt.

8 weken lang krijg je nieuwe lessen (die blijven onbeperkt toegankelijk voor je!). Ik help je onder andere met het stellen van de juiste doelen, het ontdekken van jouw beperkende overtuigingen, het herkennen jouw eetgedrag, het maken van productkeuzes, het lezen van etiketten, het samenstellen van jouw ideale beweegpatroon en het weer kunnen genieten van chocola, chips en pizza.
Een positieve kijk en vriendelijke houding naar jezelf staan altijd voorop. Uiteraard krijg je van mij géén dieet, géén verplicht sportschema en werk je vanuit jouw eigen mogelijkheden. Zo hoef je geen andere dingen te eten dan de rest van het gezin en kun je gewoon meegenieten op een verjaardag of borrel. Waar wacht je nog op?

De modules

 1. DE FUNDERING – Ik leer je hoe je een doel stelt dat écht haalbaar voor je is.
 2. JEZELF LEREN KENNEN – Ontdek wat voor type eter jij bent en hoe je daarmee omgaat. Ook leer ik je hoe je intuïtief eten bij jezelf toepast.
 3. POSITIEF DENKEN – Je leert jouw gewoontes en opvattingen over eten kennen en positief inzetten. Ook leer je wat kunt doen als het even niet lukt.
 4. GENIETMOMENTJES – Ik leer je omgaan met ongezonde producten. Genieten zonder schuldgevoel én zonder aan te komen.
 5. BEWEGEN – Welke sport of beweging ga je doen en hoe vaak? Je leert hoe je gemotiveerd blijft en het volhoudt.
 6. KENNIS OVER VOEDING – Ik leer je over o.a. macronutriënten, gezonde productkeuzes, etiketten lezen, supplementen en sportvoeding.
 7. JOUW EETPATROON OPSTELLEN – Hoe veel moet je eten? Hoe krijg je alles binnen? En hoe ga je om met sociale druk?
 8. BELANGRIJKE PUNTEN – Ik vertel je wat het meest belangrijk is om mee te nemen en geef je waardevolle opdrachten daarbij.

DE VOLGENDE ONLINE CURSUS START IN FEBRUARI 2023

Gezond leven leuk maken

497,-/*

incl. btw

 1. Onbeperkt toegang tot 8 modules waarin video’s, e-books en opdrachten te vinden zijn.
 2. De mogelijkheid om 3 keer een live online vragenuur met mij via Zoom bij te wonen.
 3. Toegang tot de besloten Facebookgroep gedurende 2 jaar, waarin je vragen kunt stellen en ervaringen en tips kunt delen.
 4. Een bonusmodule met onder andere audiofragmenten als ondersteuning van jouw traject.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de online cursus?

Gedurende 8 weken gaan de verschillende lessen open en vinden de live vragenmomenten plaats. Daarna kun je gewoon zelf doorgaan en jouw kennis verbreden. Je houdt onbeperkt toegang tot de lessen.

Ik ben totaal niet technisch, wat nu?

Om deze cursus te volgen hoef je niet technisch te zijn. De online omgeving is gebruiksvriendelijk. Mocht je toch problemen ervaren, dan kun je me daar altijd een berichtje over sturen en dan help ik je.

De startdatum komt mij niet uit, kan ik ook later starten?

Je kunt de cursus helemaal in je eigen tijd doen, dat is dus geen enkel probleem. Je kunt naar eigen wens later starten of tussendoor juist even een pauze nemen. Je houdt onbeperkt toegang.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan deze online cursus?

Je kunt de opdrachten in jouw eigen tempo doen. Elke week krijg je toegang tot nieuwe informatie en opdrachten, maar je kunt ze ook op een later moment uitvoeren. Sommige cursisten besteden 2 uur per week aan de cursus, sommige deelnemers scannen de inhoud en kijken de videos en anderen lassen een pauze in en pakken het later weer op. Je kunt de online cursus helemaal op jouw manier volgen.

Moet ik op bepaalde momenten beschikbaar zijn?

Alleen de vragenuurtjes zijn op vaste momenten. Deze zijn echter ook later terug te kijken. Verder kun je zelf bepalen wanneer je de opdrachten maakt en de video’s kijkt.

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Hoe lang krijg ik toegang?

Je krijgt onbeperkt toegang tot alle modules, video’s, informatie en opdrachten.

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram