winactie 50000 abonnees
Leefstijl Persoonlijk

Winactie!! 50.000 Abonnees op YouTube!

Door

Ik ben ZO ontzettend blij! Ik heb namelijk 50.000 abonnees op YouTube behaald! Natuurlijk wil ik jullie daar ontzettend voor bedanken. Daarom heb ik een winactie georganiseerd met een aantal van mijn favoriete merken. In de video laat ik je de verschillende prijzen zien, vertel ik hoe je mee kunt doen en bedank ik je voor al je steun in de afgelopen jaren!

Mijn doel met mijn Blog en YouTube kanaal

Vanaf het begin had ik in mijn hoofd om Optimavita te gebruiken om een groot publiek te bereiken met mijn visie op gezond leven. Ik wil laten zien hoe leuk het kan zijn, hoe lekker je gezonden maaltijden kunt maken en hoe belangrijk ik het vind om ook regelmatig te genieten van ongezonde producten.

Ik ben ontzettend blij om te zien dat het werkt! Jullie motiveren elkaar ontzettend, geven mega lieve reacties en zijn op een positieve manier bezig met gezondheid. Ik wil hier heel graag nog héél lang mee verder gaan.

De prijzen

Ik heb dus een aantal prijzen die ik wil gaan verdelen onder de liefhebbers. Ik laat ze in de video zien. Hier nog even kort de nummers op een rijtje:

 1. 1x een pakket van 5 spreads van Mister Kitchen (2 soorten pindakaas en 3 v-spreads)
 2. 3x het boek ‘De Fit Methode’ van Fit.nl
 3. 1x een pakket van Body & Fitshop. Daarin zit de Whey perfection special series in vanilla, Smart bars crunchy in white chocolate cookies en een gouden shakebaker.
 4. 2x een pakket van Tante Luus. Deze bestaat uit een grote mason jar met twee zaken van ‘mijn’ Granola Power.
 5. 2x gezellig een kopje koffie of thee doen met mij in Groningen. Je mag een vriend of vriendin meenemen als je dat wilt.

Een hele grote dank je wel voor de bedrijven die de prijzen hebben gesponsord. Mede dankzij hen heb ik deze winactie kunnen organiseren.

Hoe kun je meedoen?

Ik zou het leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal en me volgt op instagram, maar dat is geen must. Je kunt meedoen door een reactie te plaatsen onder de foto van de winactie, die ik vandaag op Instagram plaats. Geef in die reactie aan welke prijzen jij graag zou willen winnen (meerdere nummers aangeven is natuurlijk mogelijk!).

Precies een week na het plaatsen van de foto, zoek ik de winnaars uit. Ik stuur je een DM als je gewonnen hebt, houd je inbox dus goed in de gaten!

Thank you!!

Ik wil je bij deze dus ontzettend bedanken voor je steun. Ook al kijk je maar heel af en toe naar mijn blog of video’s, that means the world to me! Zonder jullie had ik dit nooit zo lang kunnen volhouden.

Groetjes, Marloes

Super super super super dank je wel!!

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (31)
 1. Janneke 4 jaargeleden

  Hoe leuk! Gefeliciteerd met je 50.000 abonnees! Jammer dat ik een beetje ver van Groningen woon voor prijs 5 🙁

  Reageer
 2. Ineke 4 jaargeleden

  Van harte gefeliciteerd met dit succes, Marloes. Ik heb geen FB of Insta maar ik volg je elke dag via optimavita.nl. Wat een inspiratie krijg ik van jouw enthousiaste vlogs!!! Ben 13kg afgevallen mede dankzij jouw positieve artikelen. Dank je wel?. Ik vind het leuk om aan de winactie mee te doen. (2-3-4).

  Reageer
 3. Vera 4 jaargeleden

  Hier zit ik dan, met m’n ‘ik-kan-niet-kiezen-ontbijtje’ met mijn multivitamine-en vitamine-d-pilletjes en m’n kopje thee…..!!
  Dankjewel voor jouw passie, inzet en enthousiasme om dagelijks een artikel of video te plaatsen. Jouw site check ik ‘s ochtends als eerst…Dat bevordert de goede zin om de dag goed te starten.
  En wat een leuke winactie! Ik ga gauw even naar Instagram om mee te doen. Helaas niet met de laatste prijs, want vanaf Zuid-Limburg is dat een stuk lastiger plannen!!
  Veel plezier met weggeven van deze leuke prijzen en ook met genieten van die laatste prijs. Ook al Is dat misschien ook een beetje gek….Ik vind het TOP dat je dat doet! ?
  #opnaarinstagram……

  Reageer
  • Lise 4 jaargeleden

   ‘ik-kan-niet-kiezen-ontbijtje’
   Hahaha geweldig die woordkeuze. Als mede volger weet ik precies wat je bedoelt en wordt straks ook mijn ontbijt!

   Reageer
   • Vera 4 jaargeleden

    Hahaha ?
    Speciaal voor insiders!

    Reageer
    • Lise 4 jaargeleden

     Precies :p net zoals olaf 🙂

     Reageer
 4. annie laumen 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd Marloes.
  Hier ook geen FB en instagram.
  Ook ik kijk hier iedere dag,TOP!!!!!!!
  Graag wil ik kans maken op 2.

  Reageer
 5. Willeke 4 jaargeleden

  Van harte gefeliciteerd Marloes. Wel verdiend, je doet het hartstikke leuk. Doe nu al een paar weken je work-outs en ik ga vooruit. De work-outs zijn heel goed vol te houden zeker door de afwisseling en de tijdsduur. Je past ze zo even in. Voel me er stukken beter door.

  Reageer
 6. Bianca W. 4 jaargeleden

  Wauw!! Van harte gefeliciteerd! Volgens mij gaat je Instagram-account ontploffen ? wat een reacties! Superleuk en Dik verdiend! Fijne 2e paasdag??

  Reageer
 7. Esther 4 jaargeleden

  Hai Marloes, ook ik lees elke ochtend jouw blog. Heb geen Instagram en Facebook. Zou heel graag kans maken op prijs nummer 1. Aangezien ik op de grens van ondergewicht zit, heb ik besloten meer gezonde lekkere calorierijke producten te eten. En laat ik nu net zo’n pindakaas addict zijn als jij. De prijs is mij dan ook op het lijf geschreven ;).

  Reageer
 8. Lise 4 jaargeleden

  Jaaaa gefeliciteerd!! Super leuk!!
  Ik hoop echt oprecht dat je de 100.000 gaat behalen!
  Ik heb helaas geen Instagram maar vooral prijs 4 en 5 zijn super leuk! Die prijzen zijn toch wel persoonlijk, en zo voelt het alsof we je nog iets beter leren kennen 🙂
  Ik kijk al uit naar de volg waarbij je de 50.000 haalt!
  Fijn Pasen!

  Reageer
 9. Esther 4 jaargeleden

  Hai Marloes, uiteraard ook van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijllpaal!

  Reageer
 10. Chantal 4 jaargeleden

  50.000 alweer! Goed bezig!

  Reageer
 11. sas 4 jaargeleden

  Hoi, Gefeliciteerd! wat een hoop abonnees 🙂

  Ik zou graag kans maken op 2-3-4-5,woon zelf ook in de stad 😉

  Groetjes en een fijne 2e paasdag,

  Saskia

  Reageer
 12. Tamara 4 jaargeleden

  Echt super! Ik lees al jaren elke dag je blogs, heb er veel aan!
  Prijs 1 of 2 zou me super lijken!

  Reageer
 13. Suus 4 jaargeleden

  Hallo Marloes, gefeliciteerd…super!!

  Heb een vraagje aan je, kun je mis eens een koolhydraatarm weekmenu laten zien? En raad jij diabetici in jouw praktijk dit aan??

  Reageer
 14. Nienke 4 jaargeleden

  Dag Marloes,

  Van harte gefeliciteerd met 50k abonnees!Prijs 5 lijkt me super!
  Groetjes!

  Reageer
 15. Marleen 4 jaargeleden

  Yeahhhhhh!!! Gefeliciteerd!!! Wat goed!
  Je hebt het verdient!!
  Al sinds mijn 16de ben ik moe (nu 24) zonder een echte oorzaak. Een paar weken geleden heb ik besloten dat er echt wat moest gaan gebeuren en sindsdien train ik met een personal trainer en eet ik gezonder!! Jouw blogs en youtube filmpjes houden me enthousiast en gemotiveerd! Lijkt me superleuk om je een keer te ontmoeten. Heb helaas geen instagram dus ik denk dat prijs 5 aan me voorbij gaat maar ik ben super blij dat je doet wat je doet en met zoveel ethousiasme dus ik blijf lekker kijken via youtube en ik wens je alle gezondheid, liefde en succes toe!
  Liefs Marleen

  Reageer
 16. marjolein 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd!!!

  Hier geen instagram, maar zou ook graag meedoen 🙂
  Prijs 5 lijkt me erg leuk, maar Groningen is voor mij wat te ver weg.
  Dus ik ga graag voor 2 t/m 4 🙂

  Ga zo door met je Blog/Vlog/Youtube en met ons allen op naar de 10k!

  Reageer
 17. Janneke 4 jaargeleden

  Hieper de piep HOERA HOERA! Super Marloes, gefeliciteerd met het resultaat! Hopelijk ga je nog lang door met je blogs/ artikelen/ recepten, want je doet het op z’n leuke positieve manier dat het mij erg inspireert! We hebben al wel eens contact gehad, omdat ik juist wil aankomen en hier waren jou tips erg handig voor. Graag zou ik kans willen maken op prijs nummer 3 ‘Whey perfection special’. Eiwitten zijn namelijk ook erg goed om extra te eten als je wil aankomen en in een shake een makkelijke en lekkere manier om binnen te krijgen 🙂 . Veel liefs en succes Janneke . Ps. ik heb geen instagram, maar wel facebook

  Reageer
 18. Willemieke 4 jaargeleden

  Wauw, wat onwijs gaaf. En wat is het je gegund. Van harte gefeliciteerd!

  Reageer
 19. Mirjam 4 jaargeleden

  Wow, wat heb je al ontzettend veel reacties ontvangen op insta! Dat laat maar weer zien hoe geliefd je bent. Super leuke win actie met stuk voor stuk leuke producten! 50.000 volgens, wat ben je ontzettend goed bezig! Een tijd geleden heb ik je website ontdekt en sindsdien is het eerste wat ik doe als de wekker gaat jouw site bekijken. Heerlijk! Ook heb je me ontzettend geholpen met gezond leven en de beweging die daarbij komt kijken. Elke ochtend havermout met koek & speculaas kruiden en pindakaas met sambal tijdens de lunch. ? Marloes, ga zo door! Ik geniet enorm van de berichten die je plaatst! Veel plezier met de winactie! Liefs, Mirjam

  Reageer
 20. Kim Poolman 4 jaargeleden

  Wauw wat een mijlpaal! Van harte gefeliciteerd meer dan verdiend!!?
  Ik geniet elke dag van jouw positieve, inspirerende en leuke blogposts.
  De prijzen 1, 3 & 4 springen er voor mij uit!?

  Reageer
 21. Run66 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd …. wat een prestatie ! Ik heb geen FB of insta maar zou een dagje Groningen met een ontmoeting met jou echt geweldig vinden. Dank voor je inspiratie en blijf vooral doorgaan, succes !

  Reageer
 22. Yasmin 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd!! Het is je van harte gegund. Ben zelf veel gezonder gaan leven sinds ik je via je blog en you tube volg. Heb heel erg veel aan je tips en adviezen.
  Hier geen insta, maar er zijn vast zat andere volgers die je met je winactie blij kan maken!! Op naar de 100.000 dan maar!!

  Reageer
 23. sandra CH 4 jaargeleden

  Hartstikke gefeliciteerd ! Op naar de volgende 50 000!!

  Reageer
 24. Janne 4 jaargeleden

  Van harte gefeliciteerd, Marloes! Met de leuke vlogs en informatieve video’s die je maakt zat het er ook wel aan te komen dat je 50k volgers zou krijgen 😉 Ik lees je blogs meestal en bekijk de filmpjes van daaraf, maar ik heb me zojuist ook geabonneerd op je kanaal onder het motto ‘op naar de 100k’ natuurlijk!
  Ik heb geen Instagram, maar mag ik toch meedoen met de winactie? Ik zou graag 1, 3 of 4 winnen (Groningen is helaas 3,5 uur reizen voor mij…)
  Liefs van Janne

  Reageer
 25. Esther 4 jaargeleden

  Gefeliciteerd! Ik vind prijs 5 zo grappig. Ik heb namelijk elke dag het idee dat ik iedere dag een kopje thee met je drink, als ik met mijn kopje thee achter mijn pc je blog zit te lezen :-).

  Reageer
 26. Francoise 4 jaargeleden

  Hartstikke leuk.alleen jammer voor degene inclusief mezelf die geen Instagram hebben al pech hebben.wat is hier de reden voor?

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Ik vertel het in de video. Het is vanwege jullie eigen privacy, anders zou je je e-mailadres in de reacties hieronder moeten achterlaten, dat lijkt me niet zo’n verstandig idee. 🙂

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.