winactie optimavita
| 26 maart 2020

Winactie 100.000 abonnees!

Was je al gefrustreerd aan het wachten op het artikel van vandaag? Normaal plaats ik hem namelijk om 6:00uur, vandaag gaat dat even anders. Ik heb namelijk een super toffe winactie voor je!! Ik heb 100.000 abonnees bereikt op YouTube en dat wil ik met jullie vieren. Omdat ik niet zo veel zin had om 5:30uur mijn wekker te zetten, plaats ik dit artikel iets later…zo kan ik ook bij instagrampost en Facebookpost er op zetten en in de gaten houden of alles goed staat.

Ok daar gaan we! In deze video vertel ik precies wat en hoe je kunt winnen.

Om kans te maken op de Fitbit, is het belangrijk dat je hen volgt op instagram.

Iedereen krijgt bij een bestelling van minimaal €10,- een gratis probeerpakket t.w.v. €12,90 muesli van MyMuesli, als je besteld via deze link.

Reageer op de foto van de winactie op mijn instagram of Facebook, zet daarbij welke prijs je graag zou winnen.

Heel erg bedankt voor al jullie steun de afgelopen jaren!!

Heel veel liefs, Marloes

Hoe lang volg jij me eigenlijk al? (Gewoon nieuwsgierig)

13 reacties

 1. Goedemorgen 🎉
  Ik denk dat ik je nu ongeveer 4 jaar volg.
  Leuke winactie🤗 Ook een leuke actie van MyMuesli, zo kun je meerdere smaken uitproberen 😊
  Fijne dag vandaag☀️

 2. Goedemorgen Marloes,

  Gefeliciteerd met je 100.000 abonnees op YouTube!! Wat een super leuke en lieve actie van je. Ik volg je al heel wat jaartjes😊
  Ik zou het super leuk vinden om prijs nr:4 te winnen. My muesli, lijkt me heerlijk om een keer uit te proberen.
  Groetjes en fijne dag😃

 3. Hoi Marloes. Zo verdiend, dit. Ik volg je denk ik al 4 jaar. Heb net nu muesli besteld, maar het aanbiedingspakket is niet op voorraad. Helaas

 4. Gefeliciteerd!!!
  Ik volg je blog (niet Youtube) nu meer dan 5 jaar (!!) Ik weet niet precies hoe ik op je site kwam, ik geloof dat ik een recept zocht ofzo 😀

  1. Gefeliciteerd!!! Leuk om je zo door de jaren heen te hebben zien groeien 🙂
   Helaas heb ik geen Instagram, anders had ik wel mee willen doen voor nr 1, 5 en natuurlijk 6!
   Geniet ervan 🙂 al heb je het vgm al goed gevierd met de sushi

 5. Hoi Marloes,

  Gefeliciteerd!
  Ik volg je nu een paar maanden en ben sindsdien erg enthousiast!
  Het eerste wat ik nu ‘s ochtends doe als ik wakker wordt is met een glas verse gemberthee je blog lezen of je vlog kijken….even heerlijke me-time!

  Ik zou het super vinden om prijs nr. 3 of 4 te winnen!

  Groetjes, Alexandra

  1. Van harte gefeliciteerd! Ik geniet altijd enorm van je vlogs en workouts. Elke keer weer een feestje om naar te kijken. Ga zo door! Ben momenteel zo’n 2 weken bezig met je plank-challenge en ik zie al een beetje resultaat! Heerlijk om mijn buik weer wat strakker te krijgen na 5 zwangerschappen.
   Ik zou heel graag meedoen met je winactie voor nr. 1, 2 en 5, maar helaas heb ik geen instagram en facebook. Echt super jammer 🙁
   Veel succes en op naar nog heel veel mooie inspirerende vlogs!

 6. Hoi Marloes,

  Van harte gefeliciteerd! Dubbel en dwars verdiend. Je werkt er hard voor!
  Ik kwam zo’n 3 jaar terug op de website terecht doordat ik aan het zoeken naar een vraag omtrent voeding, ik weet niet meer welke maar het artikel sprak me zo aan dat ik sindsdien je blog trouw lees. Kort daarna volgde ik je op YouTube. Voor mij ligt je kracht in het feit dat je zo ‘gewoon’, eerlijk, positief en nuchter bent.
  Super leuke winactie maar ondanks dat ik je volg op YouTube kan ik niet meedoen omdat ik geen Instagram en geen Facebook heb. Dat vind ik jammer maar voor zover ik kan beoordelen maak jij je keuzes weloverwogen dus zal je dat deze keer ook gedaan hebben.

  Geniet van het behalen van deze mijlpaal! Op naar de 200k :-D!

  Fijne dag!

 7. Van harte gefeliciteerd met het halen van 100k fantastisch. Ik volg je nu ruim een jaar, maar kijk er iedere keer naar uit om jou leuke vlogs en blogs te ontvangen. Op naar de volgende 100k. Lieve groetjes

 8. Hallo Marloes,

  Wij zijn begonnen met jou trainingen omdat we niet meer naar de sportschool kunnen. ( vanwege corona ) Super enthousiast zijn we hoe jij ons iedere ochtend les geeft. Zo blijven op ons 60ste toch een beetje fit.

  Groetjes Ad en Cora

 9. Sinds de zomer van 2018, ik kreeg mijn break-up niet verwerkt. Na enkele maanden niet goed voor mezelf te zorgen, besloot ik dat het genoeg was geweest en en zocht ik een een thuis workout op YouTube. Zo kwam ik bij jouw filmpjes terecht. En ook mijn vrienden moesten er aan geloven. Als ze op bezoek kwamen: “even samen een Work out?” Elke dag van die zomer heb ik gezond geleefd en vooral bewogen. Ik moet bekennen dat het daarna weer wat geminderd is, maar ik ben je wel blijven volgen. En je hebt nog steeds een positief effect op mijn leven.

  Lieve groetjes vanuit België

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram