Vluchtkoffer
Leefstijl Persoonlijk

Wat zit er in onze vluchtkoffer voor de bevalling!?

Door

Ik heb heel wat YouTube video’s bekeken van wat vrouwen in hun vluchtkoffer hadden voor de bevalling. Mega handig vond ik het, om inspiratie en tips op te doen voor ons zelf. Vandaag laat ik je zien wat ik heb ingepakt voor de baby, voor mij en voor Sven. Kijk gezellig mee.

Mocht je nog tips voor me hebben, dan zijn die natuurlijk altijd onwijs welkom!

Groetjes, Marloes

Wat vond jij onmisbaar in jouw vluchtkoffer? En wat gebruikte je juist niet?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Vera 11 maandengeleden

  Uiteraard heel leuk om deze te zien!
  Hier staat m’n roze strandtas klaar met alle spullen.
  Ik verwachtte vorige keer een grote baby. Er was 1 suikerwaarde verhoogd en de groeiecho’s lieten een grote baby zien, buikje van P100. Dus ik werd ingeleid met 38+6 en had maat 62 bij me. Nou…uh…maat 50 paste ook gewoon hoor.
  Ik las nu dat eigenlijk bij de meeste baby’s maat 50 gewoon past. Dus deze reis alleen 50, terwijl ik ook nu een grote baby verwacht, P90.
  Na de bevalling mag je meteen even douchen in het ziekenhuis, heerlijk. De verpleegster hielp me, lekker m’n haren gewassen en helemaal fris. Dan is zo’n kam wel handig!
  Verder heb ik niks bijzonders bij me. En zeker geen make-up! Ieder z’n ding natuurlijk, maar ik gebruik sowieso weinig make-up en zeker niet met bevallen of daarna. De wereld draait dan ineens om heel andere dingen. En zeker als je onverwacht naar het ziekenhuis moet…dan is er toch iets aan de hand…en lijkt het me geen noodzaak.
  En hier ook…moeten we langer blijven, is m’n man zo thuis om wat op te halen. Dat komt vast goed.
  En voor nu…staat de tas aan de kant en gaan we voor een mooie thuisbevalling! 💪❤️

  Reageer
 2. Thes 11 maandengeleden

  Wat heerlijk om die video te kijken. Ik kan mij niet meer herinneren hoe wij dat destijds gedaan hebben. In ieder geval 2x grote jongens mee naar huis 🙂 Spannende tijd nu, zo mooi! Alle goeds voor die laatste loodjes. Ook voor jou Vera !

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.