Wat ik uitgeef in een maand
Leefstijl Persoonlijk

Wat ik uitgeef in een maand!

Door

Er heerst al een tijdje een trend op YouTube. Mensen die vertellen wat ze uitgeven in een week. Ik vind die video’s erg leuk om te zien, we zijn stiekem toch allemaal nieuwsgierig naar uitgaven van een ander. Ik besloot het zelf ook te doen. Niet per week, maar per maand! Ik ben eerlijk over alles wat ik privé en uit onze gezamelijke rekening uitgeef.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar of jij een idee hebt wat je zelf uitgeeft. Misschien is het ook waardevol om het voor jezelf eens precies uit te rekenen aan de hand van je rekening.

Ondanks dat ik best bewust ben van mijn uitgaven, lag het bedrag bij mij iets hoger dan ik verwachtte.

Groetjes, Marloes

Wat vind jij opvallend aan mijn uitgaven?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (9)
 1. Roos 3 jarengeleden

  Leuk om eens te zien, leuk persoonlijk inkijkje 🙂

  Door dit denk ik ook nog eens te gaan kijken wat ik uit geef 🙂

  Reageer
 2. Natascha 3 jarengeleden

  Hoi Marloes, leuke video. Het maandbedrag aan voeding dat jullie uitgeven vind ik niet eens zo hoog voor als je dagelijks boodschappen doet. Wij (2 personen) doen 2x per week boodschappen en geven gemiddeld 100 euro per week uit. Woonlasten hebben we minder, maar wonen nu in 2e koophuis en hebben het eerste leuk verkocht. Tanken wisselt erg, naar familie betekent tanken, maar verder tank ik 1 x per 2 tot 3 weken. Moet wel zeggen dat we ook luxe leven en zou minder kunnen, maar genie t en ook waar we voor werken.

  Reageer
 3. Francine 3 jarengeleden

  Hee Marloes! Ik vond het erg leuk om te zien! Bedankt voor het delen. Zoals jij ook al zegt, vrij veel geld aan boodschappen, maar heerlijk dat dat gewoon kan! Wij zijn voor 2 volwassenen en een dreumes onder de €300,- per maand kwijt aan eten en drinken. Ik heb een glutenintolerantie en een hoge energiebehoefte, dus eet een stuk duurder dan bijvoorbeeld mijn man.
  Ik scoor wel echt alle supermarktaanbiedingen bij elkaar om de kosten beperkt te houden. Voor ons ook wat nodiger 😉 We kopen alleen kleding als we het echt hard nodig hebben. En we hebben een kleine (lichte) auto.
  Dat was even een klein inkijkje in onze uitgaven (:

  Reageer
 4. Francisca 3 jarengeleden

  Hoi Marloes,
  Ik kijk net naar jullie/jouw uitgaven en bedacht mij , wil ik het van onze uitgaven wel weten?! volgens mij geef ik veel te veel uit…. maar het is wel eens slim om het wel te doen, waar blijft je geld en waar zit het grote geld in? Ik denk bij ons ook de boodschappen en de kleine dingen bv. Action, kruitvat, HEMA, ik heb een dochter van 10 jaar en vraagt wel vaak, kijk mam, leuk! ja doe maar in de kar/mand en dat tikt aan! Het is zo leuk en in de aanbieding… als ik dit schrijf krijg ik al rode wangetjes…

  Ook mijn man en ik werken er hard voor, maar ik vind zelf dat ik te veel uitgeef! Ik ga vanaf vandaag bewuster worden!
  Wel ben ik nu nieuwsgierig of Sven nog veel uitgeeft aan de Jumbo/AH van zijn privé rekening!!
  Bedankt voor het stukje bewustwording Marloes!
  Hoor m’n moeder brommen: denk om de kleintjes!!
  Heb een leuke dag!
  lieve groet,
  Francisca

  Reageer
  • Geralde 3 jarengeleden

   Ik heb dat ook met m’n dochters. Vooral met lekkere boodschappen, om kleding geven zij niet zoveel.
   Maar ik vind ook, we leven nu! Geniet ervan, je weet niet wat er in de toekomst gaat gebeuren.
   Dus als het kan, zou ik me niet al te schuldig voelen. 😊

   Reageer
 5. Vera 3 jarengeleden

  Oeh….wauw….leuk dat je dat gewoon deelt.
  Enige wat me opviel was dat je weinig uitgeeft aan je ziektekostenverzekering. Ik heb ons wel aanvullend verzekerd en een tandartsverzekering erbij….dat komt wel wat duurder uit.
  Verder heb ik onze kosten wel in beeld….boodschappen doe ik soms eerst bij de Lidl en dan nog voor wat specifieke spullen naar de AH. Of ik ga alleen naar de Jumbo. Ik ben wel alert op aanbiedingen qua groente en fruit, en qua vlees bijv. Maar wij gaan met onze 2 honden en dochter van bijna een jaar nu weinig uit eten, dus ik geef ook graag iets uit aan wat lekkers…of een keer een biefstukje ofzo.
  Stoere video!!

  Reageer
 6. Marise 3 jarengeleden

  Hoi Marloes,
  Wat tof dat je dit deelt.
  Wij geven het meeste geld uit aan het huis (hypotheek, verzekeringen enz) en aan pampers en baby voeding, ha ha.
  Qua boodschappen komem wij uit op 300 euro per maand (2 volwassenen en een baby van 6 maanden).
  Groetjes,
  Marise

  Reageer
 7. Sandy 3 jarengeleden

  Leuk overzicht, zolang je uitkomt met je geld is het toch prima! En soms zijn bij ons ook uitgaven in een maand véél hoger, maar dan kopen we inderdaad hondenvoer waar we 3 maanden mee doen, een wasmiddel voorraad en gaat er ook nog eens een bedrag aan sport af wat half jaarlijks wordt betaald.

  Reageer
 8. Johanna 3 jarengeleden

  Wijle ook veel aan boodschappen, iets hoger dan 100 euro per week , tikt vooral aan omdat we af en toe eeb drankje lusten en mijn vriend veel blikjes cola’s drinkt 🙂 Ja zo onnozel is het ..plus verse groenten enzo , ik heb type 1 diabetes en probeer zo gezond mogelijk te leven en dat kost toch meer dan een goedkope lasagne bvb kant en klaar… Toffe oprechte video, volg je graag Marloes!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: