Vrijgezellenfeest vlog
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #87 – Mijn Vrijgezellenfeest Vlog!

Door

Vandaag heb ik een hele speciale vlog voor je! Namelijk die van mijn vrijgezellenfeest. Nu je dit leest ben ik afgelopen vrijdag getrouwd. Omdat ik dat weekend natuurlijk niet wilde editen, heb ik voorgewerkt met video’s en artikelen. Deze woensdag leek me een super leuk moment om deze vlog met jullie te delen. Veel kijkplezier!

Wat we hebben gedaan

Ik heb echt zo’n geweldige dag gehad! Dat de meiden ineens voor mijn neus stonden om 10:30uur in de ochtend, kwam totaal als verrassing. We zijn begonnen met een high tea (in de ochtend ja! :)). Daarna namen ze me mee op sleeptouw. Ik wist van niets!

We zijn gestart met een kanotocht door de grachten van Groningen, iets wat ik altijd al eens wilde doen. Het weer was geweldig, dus we hebben er ontzettend van genoten. Daarna hadden we een wijnproeverij, wat ik ook mega leuk vond. Na een stuk of 5 wijntjes proeven, was ik aardig aangeschoten ;). Daarna gingen we lasergamen, wat natuurlijk hilarisch was! Tenslotte hadden ze een vragenlijst naar Sven gestuurd, waarvan ik zijn antwoorden moest raden. Ik had flink wat foutjes, waarvoor ik natuurlijk gestraft werd. We eindigden compleet Marloes-stijl met sushi.

Geweldige dag!

Ik heb echt zo’n geweldige dag gehad! Ik had kramp in mijn kaken van al het lachen en voelde me ontzettend gezegend met deze leuke groep meiden om me heen. Daarom ook op deze manier nog een heel groot DANK JE WEL naar hen allemaal!

Ik ben heel benieuwd of jij ook eens een vrijgezellenfeest hebt gehad!? Wat heb je toen gedaan? Of wat zou je misschien willen doen als het in de toekomst zo ver zou zou?

Groetjes, Marloes

Hoe zag jouw vrijgezellenfeest eruit? 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. Daniek 4 jarengeleden

  Wauw Marloes wat leuk. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Zo te zien een geweldige dag, ik hoop dat ik dat ook nog eens mag meemaken?

  Reageer
 2. Francisca 4 jarengeleden

  Oh Marloes wat ontzettend leuk!
  wat heb jij een stel lieve vriendinnen!
  Kippenvel….

  Reageer
 3. Sabine1979 4 jarengeleden

  Echt super grappig dat ze jou fitness oefeningen laten doen bij een verkeerd antwoord!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: