| 24 februari 2017

Vraag maar Raak #20 – Calorieën, Trainingschema en Taart

Hi guys!! Vandaag is het een hele speciale dag voor mij, optimavita.nl bestaat namelijk 4 jaar! Vandaag 4 jaar geleden plaatste ik mijn eerste (mini) blogpost. Inclusief crappy foto en mini stukje tekst. Sindsdien is het langzaam gaan groeien en hebben ik dingen bereikt waarvan ik nooit had durven dromen. Vandaag vier ik het allereerst met jullie, want dat ik nog steeds vol enthousiasme blog en video’s maak…heb je compleet aan jezelf te danken! Ik beantwoord zo veel mogelijk van jullie vragen in deze video.Ik wil jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor al jullie enthousiasme! Zonder jullie was dit never nooit mogelijk geweest. Zoals ik in de video al zeg, ga ik vanavond heerlijk veel sushi eten met Sven om het verder te vieren.

Heb jij trouwens vragen over Sven en mij? Laat ze dan hieronder achter. Ik denk erover om daar een aparte video van te maken.

Thanks so much guys!

Groetjes, Marloes

Wat zou jij graag willen weten over Sven (en mij)?

13 reacties

 1. Gefeliciteerd!! Ik kan niet meer zonder jouw tips en tricks! Dus hopelijk op naar de volgende 4 jaar. Eet smakelijk voor vanavond 🙂

 2. Gefeliciteerd!
  Hier een hele trouwe volgster van je blogs, vlogs en al het andere.
  Mede dankzij jou super tips etc. ben ik enorm veel afgevallen! Dikke dankjewel daarvoor!
  GA ZO DOOR!

 3. Hartelijk gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik wil je bedanken voor al je lekkere recepten, motiverende blogs/vlogs, eerlijke verhalen en voor de spierpijn (na jouw workout met de kettlebell). Dankzij jouw website ben ik gezonder gaan leven en gemotiveerd om af te vallen.

  Ga zo door!!

 4. Gefeliciteerd Marloes, kijk met veel plezier naar je blogs op Facebook.
  Ik heb al heel wat recepten geprobeerd Heerlijk!
  Je bent zo lekker Positief, daar krijg ik energie van om Gezond te eten 🙂

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram