| 23 september 2016

Vraag maar Raak #18 – Afvallen en dieet? Mijn vriend?

Laatst vroeg ik op Instagram en Facebook (@optimavita) of jullie vragen hadden over gezondheid, sporten, voeding of over mij persoonlijk. Ik kreeg daar ontzettend veel reacties op! In deze video beantwoord ik zoveel mogelijk van jullie vragen. Ik geef je mijn mening over diëten, heb het over eten vlak voor het slapen en vertel over de eerste ontmoeting met mijn vriend. Heel veel kijkplezier!Ik hoop dat je deze video leuk vond om te zien. Als je me volgt op Facebook en/of Instagram dan blijf je op de hoogte van wanneer ik weer zo’n video ga opnemen!

Groetjes, Marloes

Wist jij deze dingen al? Of hoorde je veel nieuwe dingen?

12 reacties

 1. Jaaaa, wat leuk, weer zo’n enthousiaste video, en leuk dat je mijn vraag hebt beantwoord (en super leuk dat jij als iemand waarbij gezond leven zo belangrijk is, je ook op zo’n plek je vriend hebt ontmoet, dat vind ik wel erg mooi passen)!

 2. hallo
  hele leuke video. Ik vind gezond leven ook belangrijk.
  Ik hoorde je spreken over het PDS. Ik heb daar super veel last van en ik mijd enorm veel voedsel omdat ik heel weinig verdraag. ik heb ook je speciale video voor PDS bekeken en over probiotica en FOD-map dieet… ik heb onlangs gelezen dat het microbendieet (R. Kellman) zou kunnen helpen. Dat zou inhouden dat je gedurende 5 weken een speciaal dieet volgt om je darmen weer op adem te laten komen. Klopt dit? Ken je daar iets van.?

 3. Bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag over hoe groot jouw geniet momentjes zijn. Omdat ik lang te weinig heb gegeten heb ik soms moeite met bepalen wat ”normaal” is. Heel erg bedankt dus!

  X

 4. Super leuk dat je mijn vraag hebt beantwoord! 🙂
  Ik wil gewoon heel veel dingen doen, ik ga eerst maar even een duidelijke planning maken!

  Blijft leuk die ‘vraag maar raak’ filmpjes!

 5. Hele leuke video weer! Even een vraag.. einde van werkdag niet goed afgesloten.. emotie eten.. als avondeten 1 hele zak chips en zakje chocolade kruidnootjes gegeten. Kan je humeur ook 2 dagen van slag zijn omdat je zo veel suiker en vet in 1 keer hebt gegeten? Voel me zo down. En van de naslag van werk, dat was maar een kleine irritatie.
  Normaal eet ik vrij gezond.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram