Vraag maar raak met Sven
Leefstijl Vraag maar raak

Vraag maar raak met Sven! – Couples yoga & Klaar voor zwangerschap!?

Door

Goedemorgen! Wij zijn lekker op vakantie (no worries, er wordt goed op Maukie en ons huisje gepast). Desondanks hebben we toch een leuke video voor jullie. We geven antwoord op jullie vragen en we gaan jullie uitdagingen en dilemma’s aan. We hebben het onder andere over of we alweer klaar zijn om zwanger te worden, over onze laatste ruzie en we doen een couples yoga pose.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Zouden jij en je partner deze couples yoga pose kunnen?

(ik dacht dat het bij ons ook beter zou gaan ;))

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Vera 2 jaargeleden

  Ooooohhhh….ik zeg….elke maandag een couples yoga pose 🤣🤣🤣 Dat is echt enorm goed voor mijn lachspieren en humeur 😉🙈. wij doen jullie dat NIET na. En dat ligt natuurlijk helemaal aan mijn man, haha.
  En een echte voorkeur voor het geslacht van een kindje is een beetje gek. Dus ik snap je worsteling met het antwoord. Als ik er een kon bestellen bij Bol.com, werd het een jongen. En aangezien dat niet kan, doet de natuur lekker z’n eigen ding.
  Jullie zijn echt super samen. Geniet van deze week ❤️

  Reageer
 2. Esther 2 jaargeleden

  Hoi Marloes, altijd leuk om je vlogs te zien en je artikelen te lezen. Erg gelachten om de couples yoga 🙂 Regelmatig bespreek je de (sport)kleding die je aan hebt. Meer dan 90% van alle sportkleding bevat kleine plastic deeltjes waardoor bij elke wasbeurt kleine stukjes vervuilend plastic vrijkomen. Ik ben op zoek naar “plastic vrije” sportkleding. Heb jij daar ervaring mee? Weet je waar ik dat kan kopen?

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.