Vraag maar raak dietist
Leefstijl Vraag maar raak

Vraag maar raak! Jullie vragen aan mij.

Door

Op instagram (@optimavita) plaatste ik een oproep of jullie vragen hadden aan mij. Letterlijk honderden vragen stroomden binnen. Ik heb er 20 uitgezocht die ik ga beantwoorden. Ik heb vooral voor vragen gekozen die actueel zijn of die ik nog niet heel vaak heb beantwoord.

De favoriete recepten die ik noemde zijn eiwitpannenkoeken, spaghetti met garnalen, linzen curry en pasta met mozzarella.

Het artikel met informatie over trainen voor spieropbouw vind je hier.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! Mocht jij ook een keer jouw vraag willen stellen, volg me dan op instagram, daar geef ik aan als ik weer zo’n video ga opnemen.

Groetjes, Marloes

Had jij eerder gehoord van orthorexia?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (4)
 1. Michelle 3 jarengeleden

  Nog een vraagje. Heb je de nieuwe oppo smaken al geprobeerd? Speculoos crunch, vanilla pecan praline, dubble caramel? Zo nee.. Proefsessie met Rachida? (hoop dat ik haar naam goed schijf.

  Reageer
 2. Esther 3 jarengeleden

  Hoi Marloes, dank je wel voor al je tips. Het is zo goed om te lezen /horen dat je niet altijd 100% gezond hoeft te leven. Het allermeest had ik wat aan je opmerking: afvallen is net als leren lopen: met vallen en opstaan. Als je een keer gevallen bent, dan sta je gewoon weer op en ga je weer verder met afvallen. Vallen is niet erg en hoort erbij. Maar goed, ik probeer te letten op wat ik eet, gezond te eten en niet aan te komen. Daarbij eet is graag als tussendoortje een reep. Ik ben veel onderweg en zo’n reep is handig want makkelijk mee te nemen. En als ik geen trek heb dan blijft de reep lekker in mijn tas zitten zonder snel te beschimmelen 🙂 maar welke reep kan ik nu het beste mee nemen? Ik kies nu voor snelle jelle zero, sultana, evergreen, eat natural etc. maar welke van al deze repen is nu het minst slecht??

  Reageer
 3. - 3 jarengeleden

  Zo fijn dat je (kort) aandacht gaf aan sporten met ondergewicht. Voelt voor mij heel fijn om dit nu als bevestiging te krijgen. En de rest ook super interessant. Dankjewel! 🙂

  Reageer
 4. Katinka 3 jarengeleden

  Toch weer wat nieuwe dingen gehoord! Balans tussen gezonde en ongezonde producten vinden blijft zo lastig soms. Doorslaan in het ene is niet goed, maar in het andere ook niet.

  Wat ik ook interessant zou vinden om te lezen van je, zijn artikelen over evenementen over gezond leven (bijv als je er zelf heen gaat)! Of weer eens een lezing zoals je die van Jaap Seidell had gepost 🙂

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: