Vraag maar raak 24
| 20 april 2018

Vraag maar Raak #24 – Schoenen, herstel en inspiratie

Vandaag een video die ik altijd ZO leuk vind om te maken! Namelijk een vraag maar raak video. Ik vroeg jullie op instagram welke vragen jullie hadden. Er kwamen super veel uiteindelopende inzendingen, waar ik er een heel aantal heb uitgezocht. Ik beantwoord ze zo goed mogelijk in de video hieronder.

Hij is een beetje aan de lange kant geworden ;). Pak er dus een lekker kopje thee en koffie bij en ga er maar eens goed voor zitten. Veel plezier!

Het artikel over rust nemen vind je hier en het recept voor de gezondere versie van de spinazielasagne hier.

Wil jij ook vragen stellen?

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien. Af en toe verschijnen zulke video’s op mijn blog. Wil je weten wanneer, zodat je ook een vraag kunt stellen? Volg me dan op instagram. Ik kondig daar aan wanneer ik weer een video ga opnemen.

In ieder geval vind ik het altijd super leuk om jullie vragen te beantwoorden, dus ik heb weer ontzettend genoten van het opnemen van deze video. Ik kreeg ook heel veel vragen die ik al eens heb beantwoord. Als je het leuk vind, kun je ook eens oudere vraag maar raak video’s terugkijken.

Groetjes, Marloes

Zeg jij u tegen je ouders? Of niet? 

6 reacties

 1. Nee, bij ons Is het jij en je…tegen mijn ouders, schoonouders en vroeger ook tegen mijn opa en oma.
  Dat hoor ik in mijn omgeving eigenlijk ook het meest. En als juf hoor ik de kids ook jij-en en je zegge….Ook tegen mij. Dat vind ik zelf het prettigst….vanuit het principe dat we gelijk zijn….en dat respect niet in jij of je zit.
  Ben benieuwd hoe dit bij anderen thuis gaat!

 2. Helaas jong onze ouders verloren. Onze jongste is net 1 en daarboven 3. Ze weten niet wat een oma of opa is. Bij onze oudere kinderen waarvan de oudste 12 is lopen er zo tegen aan. Er wordt zo vanuit gegaan als je jong bent nog ouders hebt of oma’s of opa’s. Op school heeft onze oudste gezegt of ze in vervolg willen zeggen: Als je nog een oma of opa hebt dan……..
  Dat zou hier ook mooi geweest zijn om te zetten: Wat zeg jij tegen je ouders als je die nog mag hebben? De pijn wordt zo gevoeld omdat ze zo jong gestorven.

 3. Superleuke video weer Marloes. En dat shirtje staat je geweldig 🙂
  ik heb geen instagram maar toch een vraagje….hoe denk jij over sportvasten als dietiste en sportinstructrice?

 4. Marloes! Dat shirtje is briljant!! Bij ons thuis wordt er heit en mem gezegd en pake en beppe. Geen u of jij/je, klinkt voor mij altijd een beetje vreemd. Maar net wat je gewend bent denk ik.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram