| 18 december 2016

Vlogmas #9: Billen Trainen, Fluff Recept en Kerstcadeaus

Vlogmas deel 9! Vandaag zie je de vlog van het afgelopen weekend. Ik trainde twee keer in de sportschool, shopte voor kerstcadeaus met Sven en geef je het recept voor mijn eiwit fluff. Heel veel plezier met kijken van weer twee dagen uit mijn leven :).Ik hoop dat je het weer leuk vond! Zoals altijd kun je vragen, wensen en ideeën hieronder achter laten.

Groetjes, Marloes

19 reacties

 1. He marloes! Ik krijg mijn buik niet minder vet? Mijn bmi is nu 13,8 / 13,9, en heb dus ondergewicht. Maar mijn buik blijft er dik uit zien en er vettig uitzien. Onder mijn ribben dan. Hoe kan dat? Leuke video! Liefs B ?

  1. Hi B, ik denk dat dit echt in je hoofd zit. Bij zo’n BMI kun je namelijk niet dik zijn! Ik zou gewoon lekker blijven sporten en bewegen en gezond eten. Dan vormt je lichaam zich vanzelf naar waar het zich prettig bij voelt.

    1. Ik vind dat ik zo op afstand absoluut niet degene ben die dingen mag gaan verbieden! Of er ernstig ondergewicht is, weten we niet. Ik weet haar leeftijd namelijk niet! Voor een meisje van 12 is een dergelijke BMI bijvoorbeeld helemaal niet zo raar :). Ik zeg er specifiek gezond eten bij, omdat dat noodzakelijk is als ze blijft sporten!

 2. Super leuke vlog weer! Gisteren avond heerlijk voor het slapen gekeken. Toen was het alleen wel gelijk laat dus vandaar nu mijn reactie. Ben nieuwsgierig naar je nieuwtje! 😉

 3. Haai ! Kan je ook fluffy maken zonder eiwitpoeder?
  Echt supper leuk elke keer die leuke vlogs! Voor mijn levensstijl ben je echt een inspiratie geworden?

  1. Ik vroeg mij ook af of er een vervanger is voor eiwitpoeder, bijvoorbeeld voor bij het maken van zwarte bonen brownies. Daar heb je dat helaas meestal bij nodig. Of heb je (of iemand anders hier:) ) hier toevallig al een makkelijk recept voor? Lijken me leuk om eens te maken en erg lekker!

  2. Thanks! Helaas wordt het juist fluffy door het eiwit. In baksels kun je gewoon het wit van een ei gebruiken, maar in dit rauwe product zou ik het niet aanraden 🙂

 4. Leuke vlog weer Marloes!! Jammer dat je niet weet waar je witte blouse van is haha, ik had de vraag al eerder gesteld ?!
  Ik zie je been/bil oefeningen doen met een stiek.. ik wil deze ook gaan aanschaffen, misschien leuk voor een thuis workout?

  Het is ook zo leuk dat rash steeds in de vlog zit en de liefde tussen jou en Sven is leuk te zien!!

  1. Dank je wel Astrid! Een thuisworkout met een elastiek is misschien wel een idee…al probeer ik altijd met zo min mogelijk materiaal te werken, zodat iedereen kan meedoen.

   1. Ik had eigenlijk nog een vraag.. wij maken regelmatig jou fluff en bak ook tussendoortjes met een scoop eiwit erdoor. Mijn zoontje van 5 neemt hier dan ook wat van, is dit eigenlijk schadelijk voor kinderen?

 5. Leuk te zien hoe jullie met elkaar omgaan. Sven en jij;-) rash lijkt me ook een leuke meid.

  Vraagje. Hoe ga jij om met negatieve/kritische opmerkingen op je blog en/of in het dagelijkse leven? Leg je het naast je neer of doet het je wel wat. En misschien doe je er wat mee?

  En een persoonlijke vraag. Zouden jullie (ooit) kinderen willen en hoe denk jij dat te combineren met sporten en gezond leven?:-) nu sport je veel en eet je vind ik soms vrij weinig op een dag. Hoe kijk je daar tegenaan?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram