Try not to laugh challenge
Leefstijl Persoonlijk

Vlogmas #7 – Try not to laugh challenge…

Door

Happy sunday lieverds! Het is tijd voor aflevering 7 van vlogmas. Je ziet in deze video weer twee van mijn workouts. Vinden jullie het leuk dat ik in beeld zet wat ik precies doe? Ook doen Sven en ik de ‘Try not to laugh challenge’. Veel plezier!

Ik hoop dat je het weer leuk vond.

Groetjes, Marloes

Zou succesvol zijn in de ‘Try not to laugh challenge’?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reactie (1)
  1. Vera 4 jarengeleden

    Kerst….vroeger was dat op Eerste Kerstdag met de ene opa en oma en de hele familie (alle tantes, ooms, neefjes en nichtjes, ongeveer 16 personen) gaan uit eten in een restaurant in Duitsland (ik woon in Limburg, dus vlak over de grens). En op Tweede Kerstdag kwam de andere opa bij ons gezin thuis. En dat was lekker eten, spelletjes, en samen zijn. En dat elk jaar zo!!
    Maar ook tegenwoordig houden mijn ouders en schoonouders van dit soort tradities. Ik vind het soms wel raar dat de kerst in onze familie zo passief is….alleen zitten en eten en dat urenlang!! Dus we gaan Kerstavond naar mijn schoonouders en Eerste Kerstdag bij mijn ouders. En Tweede Kerstdag….die is van onszelf! Kunnen we lekker ons eigen ding doen. En dit jaar is de eerste kerst met onze hond, een puppy van nu 14 weken. Ik ben heeeeeel benieuwd….ik hoop zooooo dat ze de kerstboom bij mijn ouders en schoonouders heel laat!! We nemen wat botjes, de riem en de bench mee….en we hopen er het beste van!! Haha….en volgend jaar is de eerste kerst met ons kleintje erbij, want ik ben nu 27 weken zwanger. Wel heel speciaal….deze en volgende kerst!
    Ik ben benieuwd naar de andere verhalen….zo zal iedereen wel andere tradities hebben.

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: