Dieetproducten
Leefstijl Persoonlijk

Vlogmas #6 – Dieetproducten & Shoplog!

Door

We gaan vrolijk door met vlogmas! Stiekem vind ik het nu al jammer als december voorbij gaat zijn :). Vandaag laat ik je de producten zien die ik in mijn praktijk heb staan. Daar kwamen veel vragen over. Ook doe ik een mini shoplog van Chiquelle en laat ik weer een klein stukje zumba zien. Veel plezier met kijken!

Je krijgt dus 15% korting op www.chiquelle.nl met de code 15OPTIMA. De artikelen die ik heb gekocht zijn de witte trui, de roze trui met col, de roze superzachte trui en de glitter body. Ik ben er super blij mee!

Ik hoop dat je deze vlogmas aflevering weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Heb jij nog een verzoekje of een kerstvraag voor vlogmas?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. Sandra CH 4 jarengeleden

  Leuke vlog ! Ik heb niet echt een favo kerstmaaltijd. Gourmetten is natuurlijk altijd feestelijk en gezellig. Maar ik vind het ook leuk om een ingewikkeld recept te proberen (ik vier kerst alleen met mijn man, dus er zit geen stress of druk achter;)) Meestal kiezen we een land/regio en dan verzinnen we daar een menu bij. Vorig jaar hadden we zelf pasta gemaakt: Ravioli met zoete aardappel vulling. Heel lekker maar je bent er wel een paar uur mee bezig 😊

  Reageer
 2. Bianca W 4 jarengeleden

  Hoi Marloes,
  Thanks voor de optimavita-producten-tour😊.
  Je hebt hele mooi kleine ronde bakjes van sistema waar je bv zuivelspread ik kan doen om mee te nemen, daar doe ik het altijd in. Volgens mij heb je ze in 2 afmetingen.
  Fijn weekend!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: