Leefstijl Persoonlijk

Vlogmas #5 – Naar Utrecht met Marloes, Vis TV en Sneeuw.

Door

Goedemorgen! Ik hoop dat je zin hebt in een nieuwe aflevering van vlogmas! Je ziet delen van mijn leven van zaterdag tot en met gisteren. Pak er een lekker kopje thee of koffie bij en kijk gezellig mee.

Zaterdag ging ik met vriendin Marloes uit Antwerpen naar Utrecht. Ik zie haar niet zo vaak, dus we hebben urenlang gekletst, geshopt, drankjes gedronken en lekker gegeten. Ik heb heel weinig mijn vlogcamera erbij gepakt, want ik had er niet zo veel behoefte aan. Bovendien wilde ik gewoon op en top genieten van mijn dagje met Marloes ♥.

Zondag zou ik naar Hemelum gaan voor de lancering van mijn granola. Dat kon helaas niet doorgaan vanwege de vele sneeuw. Ik baalde daar flink van. Het werd dus een dagje ontspannen. In de loop van de middag kwam ik erachter dat ik iets verkeerds had gegeten.

Maandag was een normale werkdag. Ik gaf ‘s ochtends een spinningles en ik sportte een uur met de ‘Golden girls’ van de sportschool. Daarna had ik een aantal cliënten, werkte aan mijn blog en aan deze vlog. ‘s Avonds maakte ik lasagne.

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (10)
 1. Karin 5 jaargeleden

  Wat een leuke vlog weer Marloes!!

  Reageer
 2. Floor 5 jaargeleden

  Ha Marloes,
  De plaats van dit berichtje is een beetje random, maar ik wilde je mailen en zie niet naar welk adres, dus daarom hier. 🙂
  Allereerst vind ik je filmpjes en recepten superleuk en origineel, ga zo door!!
  Als ik je een tip mag geven, check wel eens http://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/vlees.aspx, en kijk dan naar bewerkt vlees. Dat is écht niet gezond, en kan al bij kleine hoeveelheden erg schadelijk zijn, het is als kankerverwekkend bestempeld door de WHO. Ik zie jou best vaak zeggen dat vleeswaren zoals kipfilet gezond zijn; dat zou ik zeker niet doen. Natuurlijk is eens zondigen prima, maar zeggen dat iets ongezonds gezond is, vind ik wat anders. Hopelijk heb je hier wat aan!
  Groetjes,
  Floor

  Reageer
  • Marloes 5 jaargeleden

   Ik hoop dat je begrijpt dat mijn doelgroep de gemiddelde mens in Nederland is. Er wordt heel veel boterhamworst, salami, paté en andere worstsoorten gebruikt op brood. Naar mijn idee is het dan veel gezonder om kipfilet op brood te doen. Tot 50g per dag is bewerkt vlees niet bewezen schadelijk. Met 1 of 2 boterhammen kipfilet kom je daar dus echt niet aan. Als jij hier anders over denkt, dan is dat natuurlijk prima. Ik raad je dan echter aan om zelf een blog te starten. Je zult dan merken dat het SUPER moeilijk is om een keuze te maken in wat je aanraadt en wat niet. Mijn doel is om die gemiddelde mens te helpen, door aan te geven wat betere keuzes zijn.

   Reageer
   • Floor 5 jaargeleden

    Wat jammer, deze defensive reactie. Ik dacht dat je het misschien niet wist, en wilde alleen helpen. Mijn bericht was volgens mij best vriendelijk!

    Overigens: iets dat vanaf 50g bewezen kankerverwekkend (en meer!) is, is zeer waarschijnlijk ook in kleinere hoeveelheden ongezond, en mag je niet als gezond presenteren.

    Maar goed, ik zal in het vervolg zwijgen hoor. 🙂

    Reageer
    • Marloes 5 jaargeleden

     Mijn bericht was ook niet gemeen bedoeld. Als je me volgt dan weet je echter dat ik juist altijd zeg dat je naar mijn idee geen enkel product tot 100% gezond kan verklaren. Er zijn altijd kanttekeningen te maken. Zelfs water is in te grote hoeveelheid schadelijk.

     Reageer
 3. Vera 5 jaargeleden

  Hou Marloes,
  Ik vond dat je regelmatig heel duidelijk uitlegt waarom jij iets als gezond betiteld. Ik blijf jou volgen, omdat ik het fijn vind dat je feiten met ons deelt. Ik kan dan zelf ook beoordelen of ik het ook gezond vind.
  Ik denk dat je altijd mensen op je site krijgt die ook hun overtuiging willen delen.
  Ik heb niet de indruk dat jij je overtuiging aan me oplegt, maar vooral jouw visie en keuzes deelt.
  Hopelijk blijf je dat doen en zoekt iedereen een Blogger of vlogger die bij hem/haar past.
  Ik heb een fantastische Blogger gevonden ??

  Reageer
  • Marloes 5 jaargeleden

   Wat super lief!! Dank je wel Vera…je reactie geeft me echt een hele grote glimlach!! Xx

   Reageer
 4. Sandra 5 jaargeleden

  Jammer dat je niet naar de lancering van de granola kon gaan! Trouwens, volgende keer in Utrecht kan je ook eens mr Smakers proberen. Die hebben allerlei burgers (vlees & vega(n)) en frietjes.

  Reageer
  • Marloes 5 jaargeleden

   Ja heel jammer!! We hebben nagedacht over Mr. Smakers, maar wilden graag lekker uitgebreid eten 🙂

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.