Optimavita vlogmas
| 2 januari 2019

Vlogmas #14 – Gelukkig Nieuwjaar!!

Dit is officieel de laatste aflevering van Optimavita vlogmas 2018! Je ziet hoe Sven en ik gaan klussen bij mijn broertje en schoonzusje. De volgende dag is Sven ziek en maak ik hapjes. Tenslotte zie je oudejaarsdag, dat we vieren met spelletjes en veel gezelligheid.

Ik hoop dat je ontzettend hebt genoten van vlogmas. Ik vond het in ieder geval super leuk om te doen. Zoals ik in de video al vertelde, heb ik besloten om de komende tijd 2x per week een vlog te uploaden en 1x per week een video over gezond leven. Soms zal dit iets afwijken, maar dat wordt het globale plan. Ik ga kijken hoe ik dat zelf vindt en natuurlijk hoe jullie erop reageren!

Nogmaals een geweldig 2019. We gaan er een prachtig jaar van maken.

Liefs, Marloes

Hoe heb jij oud&nieuw gevierd?

6 reacties

 1. Vlogmas was heerlijk! Super dat je dat de hele maand hebt gedaan. En dat je zoveel hebt laten zien.
  Ik ben benieuwd naar de 2 vlogs per week. Ik vind het allemaal helemaal prima. Ik heb maar 1 site /Youtube/ Instagrammer/ Influencer die ik volg en dat ben jij! Ik haal overal weer andere inspiratie uit. Info door je artikelen en reviews, vrolijkheid uit je vlogs, ideeën door je boodschappen, recepten en na mijn zwangerschap ga ik de workouts weer lekker oppakken.
  Dus……voor mij zul je ook in 2019 weer elke dag voorbij komen 😉
  Fijn dat je al 1 keuze hebt gemaakt voor 2019 om meer rust te krijgen. Geniet van alles dat komen gaat en veel geluk 🏠🐈💰♥

 2. Ik heb echt met veel plezier naar je vlogmas gekeken! Ik verheug me op je video’s over gezond eten/leven en ben van plan ook diverse workouts van je te gaan doen. Het sporten was de laatste maanden niet mogelijk vanwege hielspoor in beide voeten. Hopelijk kan ik het weer langzaam oppakken want ik mis het echt! Ik wens jullie een mooi 2019 met hopelijk een leuk huisje!

 3. Genoten van vlogmas, oud en nieuw hebben wij thuis gevierd. Kids om 00.00 uur wakker gemaakt. En 15 minuten vuurwerk gekeken. Daarna heerlijk verder geslapen. Ik ga dit jaar beter voor mezelf zorgen en poging tot afvallen

 4. Ook de beste wensen voor 2019.

  Marloes, krijgen we dit jaar ook een challenge?

  En ik hoop je echt een keer tegen te komen in de stad of Primark, met of zonder Sven, ik ga je zeker aanspreken ☺

  Gr Jolanda

 5. De beste wensen nog voor jou en je geliefden en al het goeds voor Optimavita!

  Nog een tip voor de aankomende familie, vrienden avondjes, schaf het bordspel “Oud Hollands Keezenspel” aan. Is mens-erger-je-niet maar dan met iets meer tactiek en manieren om elkaar dwars te liggen!
  Daardoor net wat leuker en makkelijk om te leren.
  Wij kunnen met kerst, oudjaar of feestjes dit uren spelen. Flesje wijn erbij, heerlijk!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram