| 25 december 2016

Vlogmas #12 – Kerstpakket, Surinaamse hapjes en Legday

Lieve lieve lieve allemaal, allereerst een heel fijn kerstfeest toegewenst! Heel bijzonder dat je vandaag toch een kijkje neemt op mijn blog. Hieronder zie je de twaalfde en laatste editie van vlogmas. Ik opende Svens kerstpakket, maakte Surinaamse hapjes met Rasheeda en deed een legday in de sportschool. Neem een kerstkransje en een warme chocolademelk en geniet van de video :).Ik zou het super leuk vinden als je me volgt op Instagram. Voor het einde van dit jaar hoop ik de 5000 volgers te bereiken. Laat me ook even weten of je het een leuk idee vindt om regelmatig een vlog van mij te blijven zien. Dit zal dan waarschijnlijk een vlog van een aantal dagen worden, een beetje vergelijkbaar met deze vlogmas video’s. Je kunt een reactie achter laten, of een duimpje omhoog geven op YouTube! Ik ga natuurlijk alleen door als jullie dat ook heel leuk vinden!

Nogmaals hele fijne kerstdagen! Ik ga lekker genieten van al het lekkere eten vandaag en morgen. Mijn idee is om van ÊÊn van de kerstdagen een ‘What I Eat in a Day’ te maken. Zo zien jullie ook eens wat anders dan gezond eten :).

Ik wil je bij deze ook heel hartelijk bedanken voor al je steun en enthousiasme! Of je nu lekker anoniem alleen maar leest en kijkt, of dat je regelmatig een reactie achter laat, ik vind jullie allemaal toppers!

Geniet van alle mensen om je heen vandaag en natuurlijk van het lekkere eten.

Liefs, Marloes

Wat doe jij vandaag?

9 reacties

 1. Leuke vlog weer! Ik zou het zeker leuk vinden als er vaker vlogs komen, maar alleen als jij daar zelf ook zin in hebt en als het niet te tijdrovend is natuurlijk. Maar ik vind het in ieder geval altijd heel gezellig. De what I eat in a christmas day lijkt me ook heel leuk. Fijne kerst!

 2. Fijne kerst allemaal…en speciaal voor jou, Marloes.
  Je vlogs zijn erg gezellig. Als je doorgaat Is het misschien een idee om er elke week eentje te doen en het accent telkens te verleggen ; de nadruk op al je sportmomenten, de volgende vlog de nadruk op je ontbijtjes…dan op je lunch…op je boodschappen…. Zoiets.
  Ik heb zin in mijn heerlijke vakantie, helemaal beter worden (astma) n daarna….lekker weer het sporten oppakken en conditie opbouwen. Hmmmm….

 3. Ik zou zeggen zeker doorgaan met vloggen! 🙂
  Ik had misschien nog een idee voor de januari challange. Het is misschien ook goed om aandacht te geven aan genoeg eten. Ik merk zelf namelijk heel vaak te weinig eet.
  Ik zou het fijn vinden om daar meer over te leren. Een losse blogpost is natuurlijk ook goed 🙂
  Ik vind je blog echt heel fijn en leerzaam!
  Fijne feestdagen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram