vlogmas 11 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlogmas #11 – Veel opruimen & Svens Modeshow!

Door

Lieve, lieve toppers, allereerst hele fijne kerstdagen! Afgelopen dagen hebben we heerlijk genoten van onze vakantie. We maakten samen een wandeling, ik sloeg aan het opruimen en we gingen klussen en oppassen bij m’n broertje en schoonzusje. Kijk gezellig mee naar een gloednieuwe vlog.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien.

Groetjes, Marloes

Ga jij vandaag kerst vieren?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Vera 2 jarengeleden

  Een kleine kerst dit jaar… Gisteren met man en dochter bij m’n schoonouders geweest. Door Corona kunnen we daar niet vaak heen, vanwege de gezondheid. En ik werk in het onderwijs en ontkom niet aan contacten. Dus zij hebben heerlijk kunnen genieten van hun kleindochter…en onze meid van hen. Eerst pasten ze altijd 1 dag in de week op en nu dus al een tijd niet meer. Dan zijn deze momenten extra bijzonder….de dikke knuffel die opa kreeg en de lach die verscheen….
  Vandaag naar mijn ouders. Onze dochter gaat zo al….dan hebben wij even tijd thuis…maken we een grote wandeling met de honden…en dan gaan wij ook, als ze haar middagdutje heeft gedaan. En de honden gaan dan ook mee.
  En morgen….alleen met ons gezinnetje….kan dochterlief bijkomen en spelen met alle nieuwe speelgoed.

  Fijne dagen, Marloes en Sven 🎄❤️ en geniet lekker van elkaar als de bezoekjes erop zitten 😘

  Reageer
 2. Nientje 2 jarengeleden

  Ik ga later vandaag je vlog kijken, maar deze moest ik wel even met je delen: https://www.thebestsocial.media/nl/jan-de-hoop-frustratie-supermarkt/

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: