| 22 december 2016

Vlogmas #11 – Nieuw haar, Schaatsen en Mr. Panda

Hier zie je de elfde aflevering van vlogmas! Je ziet mijn leven van woensdag 21 en donderdag 22 december. Ik ging onder andere naar de kapper, schaatste met Rasheeda en we maakte kennis met Mr. Panda. Ik hoop dat je de video weer leuk vind om te zien, ik wens je heel veel kijkplezier!De volgende en laatste editie van vlogmas zie je op eerste kerstdag. Morgen zie je een andere video, die ik persoonlijk erg leuk vind geworden. Zaterdag zie je een ‘normaal’ artikel.

Groetjes, Marloes

4 reacties

  1. Leuke vlogmas weer, allemaal trouwens ๐Ÿ™‚ en je haar…prachtig! Altijd fijn inderdaad, als de kapper het weer onder handen heeft genomen en het perfect gestyled is ๐Ÿ™‚ . Toevallig heb ik zo’n beetje dezelfde kleur (glitter) nagellak op, maar dan van catrice. En ik ken het ja, zucht, 9 van de 10 keer heb ik sowieso nooit het geduld om te wachten tot het lakje goed droog is en gaat het mis ? kan ik een paar nagels opnieuw doen en duurt het dus nรณg langer, haha valt ook niet mee om vrouw te zijn ๐Ÿ˜‰ en het blijft ook maar een paar dagen (of eigenlijk maar 1 dag echt netjes, daarna begint het alweer af te brokkelen, ook de duurdere ? veel plezier met het maken van de laatste vlogmas en alvast hele fijne kerstdagen (zonder camera ? hihi)

  2. Hoi Marloes,
    Ik heb een vraag. Volgens mij ben ik niet de enige met een eetstoornis die je blogs en vlogs volgt, dus misschien hebben meerdere mensen er iets aan.
    Ik ben al een aantal jaar in behandeling voor een eetstoornis en heb daarbij een vast eetpatroon en mag niet sporten, omdat men mijn gewicht daarvoor te laag acht (bmi 17-17.3 bij een leeftijd van 29). In de media en dergelijke zijn verschillende ‘gezonde gewichten;: bmi 18, bmi 18.5, bij mij in therapie hanteren ze bmi 20 voor een gezond gewicht (ook ivm risico op terugval). Hoe kijk jij hier tegenaan? Wat adviseer jij je cli:enten?
    Punt blijft dus dat ik het heel eng vind om aan te komen en graag van je zou horen hoe je daar tegen aan kijkt en of je dan pleit voor meer eten of ‘hogere’ keuzes (bijv. pindakaas ipv appelstroop e.d.).
    Ik zou het ook leuk vinden als dit in je januarichallenge terugkomt, omdat het voor de meesten gaat om afvallen, maar gezond eten kan ook een andere betekentis hebben. Zouje hier aandacht aan willen besteden?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram