Leefstijl Persoonlijk

Vlogmas #10 – Q&A, Challenge Gezond Leven in Januari!!

Door

Tijd voor alweer de tiende editie van vlogmas! Ik laat je weer een aantal van mijn maaltijden zien, geef antwoorden op zo veel mogelijk van jullie vragen en ik doe een aankondiging voor in januari! Pak er week lekker een kop thee of koffie bij en veel plezier met kijken!Ik hoop dat je het weer leuk vond!

Groetjes, Marloes

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (11)
 1. Sanne 6 jarengeleden

  Hee Marloes!
  Ik heb misschien wel een leuke naam voor de challenge: Healthy New Year – Challenge of Good Start – Challenge. Ik hoop dat je et wat inspiratie uit haalt 😉
  Ik vind het super jammer dat je na de kerst niet zoveel meer gaat vloggen, want ik vind het echt super leuk om te zien wat je doet en eet enzo. Dus ik zou zeggen ga er lekker mee door, ik geniet ervan. Ik vind voedingsschema’s een leuk idee voor erbij in januati. Zou je dan misschien ook op naar school gaande tieners die gezond leven willen letten? Bijvoorbeeld salades die je makkelijk kunt meenemen en ook er rekening mee houden in de voedingsschema’s. Misschien wel een keer een aparte voedingsshema? Het is maar een ideetje! Ik haal veel inspiratie uit je video’s en artikelen. Heb vanavond weer genoten van een recept van optimavita.nl. Ik ben 16 jaar, maar zie jou wel echt als een voorbeeld hoor. Ik heb zelf orthorexia op het moment en voel me niet lekker in mn vel, maar ik ben echt aan het knokken om hiervan af te komen. Wat geef jij als tips?

  Reageer
 2. Bianca 6 jarengeleden

  Heel leuk weer Marloes.
  Ik zat te denk aan Go with Marloes ofzoiets, ik wilde een nederlandse variant maar daar kon ik niet opkomen. En nog een vraag, hoeveel muesli eet jij doorgaans in je kwark? Weeg je dat of meet je dat met een lepel ofzo?

  Fijne avond nog!

  Reageer
  • Lieke 6 jarengeleden

   En wat ik me altijd afvraag. Meng je je ontbijt door elkaar of lepel je het eruit zoals je ons je ontbijt altijd laat zien?:-)

   Reageer
 3. Vera 6 jarengeleden

  Hey, daar is het nieuwtje toch! 😉
  Tja, als je ziek op de bank ligt, dan wacht je smachtend op elke nieuwe vlog, haha!

  Fijn dat er in januari weer een challenge is. Ik hoop dat er in de challenge allerlei elementen zitten zodat ik er zelf uit kan halen wat bij me past.
  Bovengenoemde ideeën voor namen zijn al leuk! Of misschien “start-to-fit-challenge”.
  Mijn ervaring met de vorige challenges is dat de echte challenge voor mij pas NA de challenge komt. Want het lang-langer-langst volhouden, daar zit ‘m dan toch de kneep.

  Reageer
 4. Amy 6 jarengeleden

  Hey Marloes!

  Super leuke video weer!

  Zou je mss eens een video kunnen opnemen voor de mensen die een hele dag achter een bureau moeten zitten? Ik spreek nu voor mijzelf, maar denk (hoop) dat er nog mensen zijn in dezelfde situatie.
  Ik zit de hele dag, en en verbruik dus ook minder, denk ik. Wat zou jij op een dag eten, als je van 9-5 achter het pc-tje moet zitten?

  Fijne feestdagen alvast!

  Reageer
  • Ik 6 jarengeleden

   Goeie vraag. Same here!

   Reageer
   • MissNynke 6 jarengeleden

    Hier ook, zou ik ook wel willen zien inderdaad 🙂

    Reageer
 5. Ik 6 jarengeleden

  Healty newyear klinkt goed!

  Of de gezond & fit in 2017 – challenge

  Reageer
 6. Kimberly 6 jarengeleden

  Ik ga zeker meedoen met de challenge!
  Wat ik graag zou zien in de challenge? Ik vind voedingsschema’s erg prettig. Ik vind je vlogs leuk, dus blijf daar zeker mee doorgaan!
  Een leuke challenge-naam? Fit 2017 in – challenge? 🙂

  Heeft Rasheeda een relatie? Zij neemt nooit een jongen/meisje mee naar het sporten. 🙂

  Reageer
  • Gerda 6 jarengeleden

   Go- For- Fit challenge 2017
   Betreft: video(s) zou ik hier wel meer van willen zien per week ( je blijft altijd puur jezelf )..Toppie..!!!
   Betreft: Ideeën, Voorbeeld dagmenu’s, – Nieuwe Total Body Workout(s) voor thuis – extra bonus video(s) van b.v O&A, wat zijn mijn favoriete Sportworkout filmpjes/Apps..etc.. Succes en een fijne dag..!!!

   Reageer
 7. Annema 6 jarengeleden

  Wat zal de naam van de callenge worden??? Spannend en zooo leuk. Heb er zin in.
  Vraagje. Ik eet gezond maar kom vaak niet aan mijn calcium voor die dag. Eet wel magere kwark en drink koffie met melk. Ik ben 67 jr. en wil graag sterke botten behouden. Ik het handig om dan een voedingssupplement met calcium er bij te nemen?

  hoor het graag.

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: