| 23 december 2017

Vlogmas #10 – Kerstpakket en Gezellig Groningen

De tiende aflevering van vlogmas. Wat is december voorbij aan het vliegen! Ik geniet intens van de leuke momenten, dat wel. Volgende week is weer een ‘normale’ week op optimavita.nl…al zie je op eerste kerst dag een van de meest bijzondere video’s die ik ooit plaatste. Woensdag zie je de laatste vlogbeelden van de dagen voor kerst. Maar nu eerst een kijkje in mijn leven van afgelopen donderdag en vrijdag!

Ik hoop dat je weer hebt genoten van deze vlog. Ik wens je alvast hele fijne kerstdagen! Ik heb ervoor gekozen om deze kerst even helemaal niet te filmen. Vorig jaar maakte ik een ‘What I eat in a day’, maar dit jaar gaat mijn aandacht volledig naar mijn familie. Ik hoop dat je dat begrijpt.

Geniet ervan lieverds!

Groetjes, Marloes

Wat ga jij doen met kerst?

12 reacties

  1. Leuke vlogg!
    Nu ben ik stiekem wel benieuwd wat jullie gaan doen met al dat lekkers.. Laat je het Swen opeten of geven jullie het weg? Dat vind ik het lastige aan kerstpakketten, je krijgt allemaal lekkere dingen die je eigenlijk zelf niet in huis zou willen hebben, omdat het erg verleidelijk is…
    PS heb je Jan de Hoop gezien op Serious Request gister? Ik moest gelijk aan jou denken omdat je altijd zijn programma kijkt bij je ontbijt 😉
    Fijne kerst alvast! 🙂

    1. Hi Lise! Ik denk dat we het gewoon zelf houden en langzaam op eten ;). De dropjes zijn we al aan begonnen! Nee heb ik niet gezien, jammer! Kan wel even terug kijken, thanks! Jij ook fijne kerst!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram