Vlogmas 10 optimavita
Leefstijl Persoonlijk

Vlogmas #10 – Helemaal optutten & Thuisworkout struggles

Door

In deze vlog zie je beelden van afgelopen zaterdag en zondag. Ik ontving onder andere nieuwe kleding, tutte me helemaal op om naar vrienden te gaan en ik deed een thuisworkout die me aardig wat frustraties opleverde.

 

Hier de items van Chiquelle, je krijgt 25% korting met de code OPTIMAVITA25.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Worstel jij soms ook zo met thuisworkouts?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (5)
 1. Bianca W 2 jarengeleden

  Goedemorgen,
  Ik moest wel erg lachen om jou reactie van de thuisworkout 🤣 en stiekem ook een beetje opgelucht 🤗 Ik heb nl tijdens een workout ook wel eens gedacht, waar is mijn conditie gebleven? Ik merk trouwens altijd dat ik wat “opstart ” problemen heb, de 2e ronde gaat het altijd beter!
  Ik heb nog geen corona test gehad, en dat is best een wonder want ik werk in het onderwijs.

  Ik wens jullie hele fijne kerstdagen en een héél gelukkig en gezond 2021 toe❤
  Liefs Bianca

  Reageer
 2. Marise 2 jarengeleden

  Ik kijk hem even via youtube, want zie hem nu niet via je site…
  Fijne dag!

  Reageer
 3. Vera 2 jarengeleden

  Hahaha! Ik vind jouw thuis-workouts heerlijk! Juist omdat je een passend niveau kan kiezen én omdat jij me (jaja, speciaal mij) altijd aanmoedigt tussendoor 😉.
  Ennn…ik heb deze week al 2 keer met je gedanst….sinds…uhm… Voor m’n zwangerschap denk ik…. Zooo erg dat het me nooit meer lukte…maar ook trots dat ik deze week, samen met m’n dochter, 2 keer je Latina Dance gedaan heb. Vandaag ga ik weer eens een ouderwetse workout van je doen….en nee….ik vloek niet op jou 🤣.
  Fijn om te zien dat het met Sven z’n rug wat beter gaat. Als je je al iets mobieler voelt, scheelt dat een hoop.
  Ik ben nog corona-test-vrij….wat ook voor mij, werkend in het onderwijs, best uitzonderlijk is geloof ik. Veel collega’s hebben toch tussendoor een test gehad.
  Geniet van de dag 💞

  Reageer
  • Vera 2 jarengeleden

   Oooohhh…..ik heb je beginner workout gedaan, buik, billen, benen!! Als het had gekund, had ik het voor je gefilmd!! Het was 1 grote hilariteit. En….omdat ik blijkbaar wat beter in mń vel zit….kon ik erom lachen.
   Nou…als ik dus begin, staan er 2 blonde labradors raar te kijken, waarbij Labpi meteen tussen m;n benen door gaat lopen als ik begin!! Best lastig om dan de pasjes te maken 😅. En ja…op de grond liggen om een oefening te doen….dan staan er 2 labradors bij me en beginnen m’n gezicht te likken!! Heerlijk hoor, die kusjes van ze, maar de grondoefeningen zijn echt onmogelijk zo. Dus….die even geparkeerd achter het hekje tussen woonkamer en keuken….en door!! Met een dochter die me na probeert te doen….honden weer los want ze moeten het tenslotte leren…dus die dralen wat om me heen….ik doe de pasjes net zoals het uitkomt….dan maar 2 keer naar links….en op het eind….op de grond….honden achter het hekje….en m’n dochter kruipt bovenop me….okee, die laatste serie buikspieroefeningen werden lachspieroefeningen!
   Nee….ik heb me helemaal niet geërgerd tijdens de workout…ik ben trots op mezelf, dat ik toch ongeveer 20 minuten een soort van workout heb gedaan….en vanaf nu ga ik dit gewoon inelk geval 2 keer per week doen…dat moet haalbaar zijn….en dan zijn het maar 2x 20 minuten….dat wordt m;n start…..die ik dus al in 2020 heb gemaakt. Want hey….waarom wachten tot 2021….als je ineens een potje motivatie vindt, moet je het openmaken, toch!
   LIeve Marloes….thnxxx voor je inspiratie!!! 💜💙

   Reageer
 4. Rita 2 jarengeleden

  Heb gelijk groene trui van chiquelle besteld en hij is echt mooi, bedankt Marloes 😘

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: