Vlogmas 2019
Leefstijl Persoonlijk

Vlogmas #1 – Survival & Grote frustratie voor samenwerking

Door

Vlogmas 2019 gaat officieel van start! De hele maand december die je wekelijks drie vlogs in plaats van twee. Ik heb er super veel zin in. Vandaag de eerste, waarin ik een symposium heb, survival ga doen met mijn schoonvader en mega gefrustreerd raak omdat het niet lukte met het maken van een foto voor een samenwerking. Kijk gezellig mee.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien! Mocht je verzoekjes hebben voor vlogmas, of een opdracht hebben voor ons, dan hoor ik het graag!

Groetjes, Marloes

Herken je m’n frustratie als iets niet gaat zoals je wilt?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (4)
 1. Kim 3 jarengeleden

  Een leuke vlogmas Marloes, heb weer genoten!
  Ga zo door! Ik kijk alweer uit naar de volgende vlog 🙂

  Reageer
 2. Janne 3 jarengeleden

  Wat leuk dat je eindelijk bent gaan survivallen! Ik kan me nog herinneren dat je het er lang geleden al over had dat je het eens wilde proberen. Handig voor je dat ze daar in de zaal trainen, twee uur lang in de kou buiten is anders al een sport op zich. Ik zit bij een survivalvereniging en wij trainen de hele winter buiten door, maar dan moet je echt met thermoshirts en mutsen en dikke leggings bezig.

  Je had het erover dat je het oefenen met de voetklem niet lang volhield omdat je armen zo moe werden. In het filmpje zag ik dat je de neiging had om je armen “kort” te houden: om jezelf op te trekken en dan bovenin te blijven hangen. Als je in plaats daarvan je jezelf niet optrekt, maar je armen “lang” houdt, heb je minder kracht in je armen nodig. Je duwt jezelf omhoog door je benen te strekken wanneer je voetklem staat. Door je core te gebruiken kun je je benen optrekken, waardoor je je voetklem hoger kunt zetten. Zo wordt het meer een kwestie van buikspieren en beenspieren 😉

  Als je wat vaker in de touwen (of in ringen, aan stangen) zou hangen, zou je vanzelf meer eelt in je handen krijgen en dan worden ze niet zó pijnlijk meer. Ik heb zelf nog steeds wel een beetje last na een training, maar dat komt vooral omdat ik iedere training weer mijn grenzen aan het verleggen ben en daar hoort een beetje pijn in de handen bij 😉 Ook je schenen worden na een tijdje minder gevoelig, al heb ik niet de indruk dat daar eelt op komt. Lange sokken werken inderdaad wel echt! Je had gelukkig in ieder geval al een lange legging aan zonder ritsen over de kuiten. Ik heb mensen in korte broek de apenhang zien doen en die gingen echt stuk :’)

  Reageer
 3. Vera 3 jarengeleden

  Ik zou zeggen…dit jaar voor 1 keer een echte.boom, een kleintje, zodat wel leuk kunt versieren. En dan in de uitverkoop een mooie neppers halen tegen een goede prijs!!
  Ik heb alleen een kleine, neppe boom. Met 1 kruipende dochter en inmiddels 2 jonge honden houd ik het ook nog een jaartje zo 😂

  Superleuk dat Vlogmas weer is begonnen ❤

  Reageer
 4. Francisca 3 jarengeleden

  Heee Marloes en Sven,
  Wat leuk, decembermaand en…. Vlogmas met Marloes en Sven!
  genieten hoor!

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: