Vlogmas 2018
| 2 december 2018

Vlogmas #1 – Mijn Gewicht en Action Shoppen

Yeahh, daar gaan we met vlogmas!! In december vlog ik elke dag tot kerst. Je ziet deze vlogs op woensdag, vrijdag en zondag. Op maandag zal je een ‘normale’ video zien en op de andere dagen een artikel. Vandaag de eerste vlog, waarin ik je vertel hoeveel ik ben aangekomen na onze reis naar Amerika. Ook ga ik naar de Action en zet ik de kerstboom neer.

Ik hoop dat je hebt genoten van de video! Laat dus zeker even weten als je verzoekjes hebt voor een video met Rasheeda.

Groetjes, Marloes

Heb jij de kerstboom al staan? Welke kleur ballen heb je?

6 reacties

 1. Heerlijk, kerstboom uit de zak en klaaaarrrrrrr! Ik heb al mijn kerstspullen in 1 doosje zitten…Ook zo’n klein boompje. We zijn verhuisd en wonen nu niet meer op een appartement. Ik dacht altijd: dan komt er een grote boom. Maar we hebben nu een puppy dus dat wordt m niet, haha! Ze is nogal…laten we zeggen…sloperig 😉 ze ontdekt alles met haar bek.
  Maar onze boom komt pas na sinterklaas hoor…eerder vind ik niet fijn. Komt misschien ook omdat ik juf ben, dan beleef je sinterklaas toch nog echt op school. Eerst woensdag surprise met de kids…en die boom, die komt daarna pas.
  Leuke vlog 👍♥

 2. Leuk! Vlogmas😍
  Ik heb gisteravond in één keer jullie Florida-vlogs gezien, wat hebben jullie leuke dingen gedaan, het plezier spat er vanaf! Superleuk dat jullie ons mee nemen op vakantie. Ik neem in de vakantie ook altijd lekkere dingen en als ik thuis ben eet ik weer gezond. En die paar extra kilo’s zijn dan echt niet blijvend.
  Fijne zondag😘

 3. Hoi Marloes,
  Wat fijn je koppie weer te zien! we hebben je gemist!! hhaha
  Ik vind je boom prachtig, en het ziet er gezellig uit hoor!
  ideetje betreft Raseeda: vind wat Esther hierboven bedacht heeft erg leuk, en ik dacht misschien samen shoppen en te gekke kerstoutfits passen! wordt vast pret! en Rasheeda kan misschien met jou de keuken in lekkere /gezonde kersthapjes maken. (Rasheeda kan toch van die lekkere paseitjes maken???)

  sterkte met je snotkoppie!
  Groetjes aan je mannetje en Rasheeda

 4. Als challenge: jij en Rasheeda naar een klimmuur en kijken wie het beste er in is. Qua snelheid of moeilijkheidsgraad.
  Hier gaat ook de kerstboom niet staan, De kat is er meerdere keren ingekropen en breekt de nep takken af. Daarom een soort van stang boven de eettafel waar je kersslingers, lampjes en ballen aan kan hangen.
  Verder is de toog en zijn praktisch alle hoekjes van de woon-en eetkamer versierd met kerstspullen, kaarsjes. Echt… een tuincentrum is er niks bij haha. Mijn vriend is nogal gek van kerst dus hij mag lekker zijn ei kwijt van mij.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram