| 24 juni 2016

Vakantie Vlog: Zakynthos!

Tijd voor de beloofde vakantie vlog! Zoals jullie al hebben kunnen zien op Instagram, ben ik vorige week heerlijk een week op vakantie geweest met vriendin Rasheeda. We hebben heel veel lekker aan het zwembad en op het strand gelegen, maar we zijn ook een aantal dingen gaan doen en bekijken. In deze vlog zie je alles. Hij duurt lang, dus pak er lekker iets drinken bij. Veel plezier!Binnenkort zal er dus een ‘What I eat in a Day’ video verschijnen van de dag van Rasheeda’s verjaardag. Ik kan je alvast verklappen dat het niet de meest gezonde dag was ;).

Vakantie vlog zakynthos

Ik ben heel benieuwd wat je van deze vlog vond en of je misschien zelf ook eens op Zakynthos bent geweest. Wij vonden het in ieder geval super leuk.

Groetjes, Marloes

Ga jij nog op vakantie? Waarheen en hoe lang?

19 reacties

 1. Superleuke vlog Marloes!
  Ik ga over 3,5 week voor 2 weken naar Curaçao. Ik heb daar vorig jaar van januari t/m juli gewerkt en gewoond en ga nu weer terug (op vakantie); zó’n zin in!!!

 2. Heeeel erg leuk filmpje.
  Ik ben zelf vorig jaar op Zakynthos geweest en wauw…. wat is het daar prachtig!
  Kreeg helemaal “heimwee” toen ik het filmpje keek, leuk!

  Liefs

 3. Zo toevallig ik ga precies naar t zelfde hotel over een paar weken. Heb je nog tips over wat daar leuk is om te doen in de buurt? Of andere tips waar ik rekening mee moet houden? Liefs Bianca

  1. Aahh zo toevallig!! Sorry heb je reactie helemaal over het hoofd gezien. Ras wees me erop. Strand is vlakbij, daar zijn dus veel schildpadden! Verder vonden wij het ook heel gaaf om een quad te huren, dat is op de hoek :). Veel plezier!!

 4. Super leuk, ik ga in september dus kan nu helemaal niet meer wachten. Wij zitten in Cavo Mare Luxury Villa’s heerlijk met privé zwembad (soms mag dat). Leuk die tips in je filmpje, ga ik zeker onthouden!

 5. Ziet er heerlijk uit wij gaan over 4 weken. Een vraagje de tour naar shipwreckbeach en de blue caves is die ook geschikt om te doen met kleine kinderen?

  1. Jawel…maar ga dan niet bovenop de boot zitten maar gewoon in de boot. Bovenop was wel erg bumpy :). Er is ook een waterpark dat voor kinderen erg leuk schijnt te zijn!

 6. Leuk hoor! Ik vind Griekenland een super mooi land. Ik ben zelf in 1999 op fietsvakantie geweest (heeel lang geleden) . Die trip ging langs de ionische eilanden waarvan 1 dus zakynthos. Ik herkende het schipwrak die excursie was er toen ook. En inderdaad de schildpaddenstrand. Ik ben net een paar weken terug van een zon zee strandvakantie van griekenland in Rhodos. Mooi weer, de zee vlakbij, lekker zwemmen dusja heerlijk genieten.

 7. Leuke vlog!! Griekenland is heerlijk, al ben ik nog niet op Zakynthos geweest, wil ik er nu wel graag naar toe na dit filmpje 🙂

 8. Echt een superleuke vlog! Ik heb hem zelfs 2x bekeken….:)
  Krijg zoo’n zin in onze vakantie door deze video……(Dordogne)

 9. Leuke vlog! Ik krijg nu helemaal zin om ook op vakantie te gaan. Ben het er ook mee eens dat je op vakantie moet kunnen genieten. Wanneer jullie aan het einde van de vlog op de bus zitten wachten, lijkt jouw haar echt superblond en je huid heel erg bruin. Echt wow, jaloers!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke dag bruisen van de energie en met liefde in de spiegel kijken.

@INSTAGRAM Join on the gram