Tickets geboekt
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #97 – Tickets Geboekt & Shoppen!

Door

Happy woensdag-vlogdag!! Ik heb het afgelopen weekend weer met mijn camera rondgelopen. Het is denk ik weer een hele gezellig vlog geworden. We hebben onder andere de tickets voor onze huwelijksreis geboekt! Daarnaast gingen we naar Primark voor nieuwe shirts voor Sven.

Niet alles filmen

Zoals ik vaker vertel, film ik niet altijd alles. Van sommige mensen in mijn omgeving weet ik niet zeker of ze het fijn vinden om op beeld te komen. Van sommigen weet ik zeker dat ze dat níet fijn vinden. Bovendien vind ik het zelf niet op elk moment fijn om te filmen. Zo waren er ook in dit weekend heel wat momenten die ik niet heb vastgelegd.

Ik vind het super fijn dat jullie hier altijd begrip voor hebben en dat jullie me dat nooit kwalijk nemen. Heel erg bedankt daarvoor! Er blijven nog genoeg momenten over die ik wel gewoon kan filmen.

Naar Miami

Aan het eind van dit jaar gaan Sven en ik dus naar Florida op huwelijksreis! Ons voorlopige plan is om naar Florida, Miami en The Keys te gaan. Mocht jij daar geweest zijn en tips hebben, dan horen we dat heel graag. Alle tips zijn welkom.

Ik hoop dat jullie deze vlog weer leuk vonden om te zien.

Groetjes, Marloes

Heb jij tips over Miami?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (9)
 1. Bianca W 4 jaargeleden

  Wat een superleuk shirt van Nikki. Mooie kleur!

  Reageer
 2. Lisette 4 jaargeleden

  Hoi!
  Ik heb nog wel een tip voor Key West. Wij sliepen in ‘Francis Street bottle inn’. Dat was eigenlijk een soort woonhuis en de gastheer ontving ons, en als iedereen is ingecheckt ging hij naar zijn eigen huis. Een kleine kamer met douche en toilet, met een prima ontbijtje voor Amerikaanse begrippen. En dicht bij het centrum. Ik vond het vooral leuk dat ze een veranda hadden ? Alvast heel veel plezier met de voorbereidingen!

  Reageer
 3. Noa 4 jaargeleden

  Hey

  Ik ben erg benieuwd of het slikken van probiotica nut heeft als je een lactose allergie hebt. Ik heb de laatste tijd weer last van mijn darmen. Zelf gebruik ik lactase pillen van de body en fit.

  Reageer
 4. Bianca 4 jaargeleden

  whahahaha wij zitten in je vlog. Wat leuk. Ik sta ook echt prachtig op de foto. :-). Maargoed wel een actiefoto :-). Leuk! Fijne dag.

  Reageer
 5. Sandra CH 4 jaargeleden

  Wat leuk dat jullie naar Florida gaan! Ik was er een paar jaar geleden en wij hebben toen het een soort moeras reservaat bezocht. En alligators gezien! Ik geloof dat het Corkscrew Swamp was, maar er zijn verschillende.

  Reageer
 6. Vera 4 jaargeleden

  Florida…wij zijn er geweest omdat een oom van mijn moeder daar woonde…we hadden een huis met zwembad gehuurd in Spring Hill….en een auto…..en gingen vanuit daar dagjes weg.
  Ik heb enorm genoten van de vrijheid in zo’n huis…soms een dag weg en soms heerlijk bij het zwembad….
  Dagje naar Cape Canaveral… Dagje Sea World…dagje naar Sponge Bob eiland (Tarpon Springs)….Fijne herinneringen!
  Geniet van de voorpret!!

  Reageer
 7. Yvonne 4 jaargeleden

  Wat een leuke broek heb je aan op de foto voor de bootjes!

  Reageer
 8. Astrid 4 jaargeleden

  Je moet in ieder geval in Orlando naar de pimium outlets gaan!! Je hebt er Nike, Adidas, under armour!! Etc nog veel meer shops. Het scheelt echt heel veel. Ook natuurlijk de disneyparken!! Wij zijn ook een paar dagen naar sanibel Island gegaan. Super mooi daar!! Vandaar uit naar de everglades gereden en hebben daar een tocht over de mangrove met een Airboot gemaakt. Ook een aanrader. Toen naar de Key West. Ik vind Florida geweldig. Alvast heel veel plezier?

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.