vlog 94
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #94 – Het ‘bootje’ van mijn ouders!

Door

Woensdag, dat betekent tijd voor een vlog! Ik heb echt een super leuk weekend gehad, dat eigenlijk al op vrijdagmiddag begon. Sven en ik hebben heerlijk genoten van elkaar en van heel veel lieve mensen om ons heen. Kijk gezellig mee, ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien!

Het afgelopen weekend

Vrijdag gingen we dus naar Hoorn. Mijn ouders werken al een hele tijd als vrijwilligers op een VOC schip dat daar ligt. Het leek ons ontzettend leuk om daar eens een kijkje te gaan nemen. Mijn vader leidde ons rond als gids, we hebben echt genoten! Al vanaf kinds af aan kan ik genieten van geschiedenisverhalen, dus ik vond het helemaal geweldig dat hij ons een beetje meenam terug in de tijd.

Zaterdag gingen we super gezellig bootje varen met Yvonne, Remco en Rasheeda. We huurden een sloep en voeren over het Paterswoldse meer. Een heerlijke dag met goed gezelschap ♥.

Zondag gingen we naar de zus van Sven en haar gezin. We belandden wéér op een boot, deze keer een rubberboot met onze kleine neefjes van 4 en 2 jaar oud. Ome Sven heeft ons vakkundig door de wateren van Leeuwarden geroeid :).

We hebben het dus weer heerlijk gehad!

Groetjes, Marloes

Ga jij wel eens varen?

 

Je vindt dit misschien ook leuk


Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.