Fitness vlog
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #93 – Een nieuw Squatrek!

Door

Ik blijf het super leuk vinden om elke week een vlog te uploaden. Jullie vinden het volgens mij ook heel leuk om een kijkje in mijn privéleven te krijgen, dus we gaan er lekker mee door! Ik vind het altijd leuk als je suggesties hebt voor in de vlog, laat het dan zeker even weten.

Het afgelopen weekend

Dit weekend was ik lekker sportief, ik ging drie dagen achter elkaar naar de sportschool. Ook genoot ik van het zonnetje samen met Sven. We gingen naar de Hoornse Plas in onze stad Groningen. Zondag hielpen we op de sportschool, we hebben daar namelijk een nieuw squatrek in elkaar gezet.

#optimavita

Wil jij dat ik jouw instagramfoto en -pagina ook eens benoem in mijn vlog? Gebruik dan #optimavita onder jouw foto op instagram of tag me in jouw foto (@optimavita). Zo kan ik je foto makkelijk terug vinden. Iedere week kies ik er een paar uit voor in de vlog.

Ik hoop dat je deze video weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Ga jij eigenlijk nog op vakantie? Wij dus ‘pas’ in november. 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
 1. Conny 4 jarengeleden

  Hoi Marloes,
  Wij gaan op vakantie naar Noorwegen, ben heel benieuwd hoe we het zullen ervaren. We gaan van plaats naar plaats met eigen auto, hotels e.d. zijn al gereserveerd! We gaan met vrienden waar we almeerder een vakantie mee doorbrachten in Oostenrijk. Lekker wandelen bij de bergen! Noorwegen is nieuw voor drie van ons eentje is er al geweest, zijn enthousiasme heeft ons er toe gebracht! We gaan 13 dagen omdat het zo uit kwam met de reserveringen. Aan de westkust is het daar fris dus bij de weersomstandigheden nu hier zullen we even moeten omschakelen!?
  Groetjes Conny.

  Reageer
 2. Vera 4 jarengeleden

  Wij zijn al op vakantie geweest: een 9-daagse rond reis in Italië. Geboekt via de Lidl-reis…echt helemaal super! 3 dagen Zuid-atirol, dan 3 dagen Toscane en als laatste 3 dagen Gardameer. Met de eigen auto, wat veel vrijheid geeft.
  Ik vond het eigenlijk een van de leukste vakanties ever….Dus daar meimer ik nog even over! Maar ook lekker om je zo lang te verheugen op een vakantie: voorpret Is zooo fijn ?

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: