Optima vita weekendvlog
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #92 – Een ‘Golfweekend’ in Duitsland!

Door

Afgelopen weekend waren Sven en ik in Duitsland. Sven was namelijk caddy bij een golftoernooi en ik werd gevraagd of ik mee wilde. Euuhhhhh hell yeah!! Het werd een prachtige ervaring om nooit te vergeten. Ik heb lang niet alles kunnen filmen, omdat ik uiteraard de privacy van de mensen daar wilde respecteren. Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben. Toch heb ik je geprobeerd een klein beetje mee te nemen tijdens dit vreselijk leuke tripje.

Ik hoop dat je hebt genoten van deze vlog! Er missen dus grote stukken uit onze dag, omdat we op die momenten samen waren met anderen. Wij hebben in ieder geval een geweldige tijd gehad!

Groetjes, Marloes

Heb jij eigenlijk wel eens gegolfd? Lijkt het je iets?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (4)
 1. Sandra CH 4 jaargeleden

  Leuke vlog en tof dat ons op dit reisje mee hebt genomen:) ben benieuwd naar de hotel workout! Ik heb alleen ge- minigolfd, echt golfen is niet echt wat voor mij denk ik;)

  Reageer
 2. Natasja 4 jaargeleden

  Ik heb nog nooit gegolfd. Maar ik woon wel in een dorpje waar een officiële golfbaan is namelijk http://www.golfbaanwestwoud.nl
  Ik ga nu je vlog kijken ???

  Reageer
 3. MarionHak 4 jaargeleden

  Hey Marloes,

  Ik heb wel eens gegolft. Een oud vriendje en zijn fam deden aa golfen dus heb ik zelfs toen nog mijn GVB gehaald. Maar ik vond en vindt het niks. Heb jij wel eens een balletje geslagen op de driving range?

  Liefs MarionHak

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.