walibi vlog
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #89 – Een dagje Walibi met Sven!

Door

Vorige week hadden Sven en ik nog steeds vakantie na onze bruiloft! We besloten donderdag naar Walibi te gaan. Het leek me leuk om daar te vloggen, in plaats van de standaard weekendvlog. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, veel kijkplezier!

Walibi vlog

In deze Walibi vlog merk je het al een beetje, onze favoriete attractie is de nieuwe achtbaan. Hij heet de ‘Lost Gravity’ en we vonden hem helemaal geweldig. Ook de Goliath is wat ons betreft helemaal goedgekeurd en het hoogtepunt van de dag was misschien wel de pratende fontein!

We waren niet zo’n fan van de Condor. Mijn hoofd klapt hier altijd in heen en weer tegen de beugel waarin je vast zit. Niet zo prettig, zeker niet als je grote oorbellen in hebt ;). De Neurogen attractie is wat ons betreft ook zeker geen succes. In deze ‘kliniek’ onderga je in je eentje een ‘behandeling om je slimmer te maken’. Je krijgt ‘herinneringen’ te zien uit je eerdere leven, die we beiden echt totaal niet prettig vonden. We hielden er beiden een rotgevoel aan over. Wat ons betreft zeker geen aanrader, maar smaken verschillen! Ik ben heel benieuwd wat jij van deze attractie vindt als je hem kent.

We hebben een topdag gehad!

Groetjes, Marloes

Wat is jouw favo attractie in Walibi? En welke vind je minder leuk?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. MarionHak 3 jaargeleden

  Een van onze eerste dates was ook in Walibi! Leuk om te zien dat jullie ook heel veel lol hadden. Wij waren die donderdag toevallig in Enkhuizen met de kinderen in een of ander sprookjespark. Maar de speeltuin blijft het goed doen bij ons, haha #zogekalseendeur. En ook zo herkenbaar de lol om die fontein. Ik heb er weer van genoten!

  Reageer
  • Natasja 3 jaargeleden

   Je bedoeld, sprookjeswonderland, erg leuk voor kinderen. Woon er ongeveer 10 kilometer vandaan ???

   Reageer
 2. Ati 3 jaargeleden

  Ooohhh Brings back memories! Wil ook wel weer een keertje hahaha

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: