Walk for life
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #85 – Walk for Life, Golf Kijken en Zo veel Snoep!

Door

Goedemorgen lieve allemaal! Ik heb weer een gezellig vlog voor je klaar staan. Je ziet beelden van afgelopen vrijdag tot en met afgelopen zondag. Ik dacht dat ik weinig had gefilmd, maar dat viel ontzettend mee toen ik hem aan het bewerken was. Ik hoop dat je hem weer leuk vindt. Heel veel plezier met kijken!

Mijn afgelopen weekend

Op vrijdag werkte ik gewoon aan video’s. Daarnaast ging ik met Sven naar de Makro om alvast weer wat inkopen te doen voor de bruiloft. We kochten ontzettend veel snoep en ander lekkers. Ik laat het je even snel zien. Zaterdag moest ik de warming up geven voor de Walk for Life in Groningen. Ik ging ook naar de verjaardag van Ati en ik nam een video op die je komende vrijdag gaat zien. Zondag keek ik golf bij Sven en we ging nog lekker even naar de Hoornse plas om van het weer te genieten.

Ik hoop dat je deze vlog weer leuk vond om te zien!

Groetjes, Marloes

Heb jij ook lekker van het weer kunnen genieten afgelopen weekend?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (8)
 1. Vera 4 jaargeleden

  Ooohhh….zo herkenbaar! Als 35-jarige tikt mijn klokje ook hard! En wat eerlijk om dit zo te delen. Die gedachtes ken ik heel goed: eraan denken hoe het voelt om zwanger te zijn… Om je kindje vast te houden….maar ik denk dan ook altijd aan de verantwoordelijkheden, de bezorgdheid, de dingen die je moet aanpassen in je leven. Het heeft 2 kanten. En ik heb lang niet geweten of ik alle opoffering kon doen, of ons leven (financieel, woning etc) er voor klaar zou zijn.
  Ik vind mezelf wel een gelukkig mens om er zo bewust mee om te kunnen gaan. Ik ben blij dat het me niet zomaar is overkomen.
  En tja….wij zijn gestopt met anticonceptie, maar nu is nog maar de vraag of we nog genoeg tijd hebben. Daaraan hebben we ons overgegeven aan de natuur: mooi als het ons is gegeven, maar zo niet, dan accepteren we dat ook. Hoewel ik dan toch soms op zwakke momenten kan twijfelen: hadden we niet zolang moeten wachten, dan Google ik weer naar ‘snel zwanger raken’….. Gelukkig kan ik dat het grootste deel van de tijd parkeren!

  Geniet van het mooie weer…. Heerlijk, met de zon op mijn bol lekker op se fiets naar het werk…hmmmmm!! ???

  Reageer
 2. Sandra 4 jaargeleden

  Leef jullie leven zoals je samen wil.
  Er zijn altijd mensen die een mening hebben. Ik bewonder je eerlijkheid en energie in je vlogs.

  Reageer
 3. sandra CH 4 jaargeleden

  Leuke vlog weer! Fijn dat lekkere weer^^ ik vind t echt top dat je sommige struggles met ons deelt. Wij zijn even oud en ik voel niet de externe druk van mensen maar ben me bewust van de interne klok. Flauw grapje van de natuur, zeg ik altijd maar. Soms denk ik ach, een kindje zou heel leuk zou zijn, maar dan zie ik weer een schreeuwend kind op straat en dan denk ik: Maybe not. Ik heb dat moeder instinct gewoon niet. Ik vind babies niet schattig. Gelukkig heb ik veel vrienden die bewust geen kinderen willen, en in mijn werkgebied krijgen mensen ook relatief laat kinderen dus ik ben niet “raar”. Maar de struggle blijft. Probleem is dat je niet halverwege kan denken “toch maar niet”.. Dus ik blijf nog maar even poezenmoeder 🙂

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Ik snap je helemaal Sandra! Een poes staat ook hoog op ons lijstje 😉

   Reageer
 4. Conny 4 jaargeleden

  Hoi Marloes en Sven,
  Nog niet zo lang geleden vertelde onze zoon (31) mij dat hij het heel moeilijk vind om te beslissen of hij kinderen wil. Ik ben gek op kinderen en van onze dochter komt de derde binnenkort! Heel trots ben ik dan! Toch vind ik het heel belangrijk dat je goed nadenkt of je ze wilt en dan ook wanneer ben je er dan rijp voor! Ik denk dat je dat nooit zeker weet zoals er zoveel dingen in het leven zijn waar je geen concreet antwoord op hebt. In deze denk ik, volg jullie gevoel, je hart, als je dat doet neem je de goede beslissingen. Die onzekerheid is heel begrijpelijk. Mijn zus kreeg kinderen op respectievelijk 34 en 37 jaar! Ze zijn heel gelukkig met hun jongens die dan nu inmiddels al weer 24 en bijna 28 zijn! Je doet jezelf en het kind te kort als je aan kinderen begint door druk van buiten!Je bent een geweldig mens ik doe veel met jou tips ik hoop dat mijne nu ook jou zal helpen!
  Liefs Conny

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Zo lief Conny! Je woorden helpen me zeker!! ?

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.