vlog 83 gezelschap voor schaapje
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #83 – Gezelschap voor Schaapje?

Door

Goedemorgen lieve allemaal. Er staat weer een goednieuwe vlog voor je klaar. Ik begon vrijdag al met filmen, omdat ik zaterdag en zondag veel dingen had gepland waarbij ik mijn camera niet mee kon nemen. Vrijdag ging ik naar de kapper, ik ging sporten en ik ging gezellig met Sven naar de kermis.

Saaie vlog?

De beelden van zaterdag en zondag zijn deze keer helemaal niet bijzonder geworden. Ik had echt teveel dingen waarbij ik niet kon/wilde filmen. Ik hoop dat jullie dat begrijpen, dat varieert gewoon ontzettend per week. Door vrijdag is het denk ik toch nog wel een leuke video geworden.

Komend weekend zie je vast wel weer wat meer beelden buiten de deur :). Ik weet zeker dat jullie het niet zo erg gaan vinden, want jullie zijn altijd mega lief voor me. Erg fijn om dat vertrouwen te hebben!

Groetjes, Marloes

Heb jij een vrijgezellenfeest gehad? Wat had jij aan?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (3)
 1. sandra CH 4 jarengeleden

  Helemaal geen saaie vlog! De nieuwe Challenge is lastig, er zit overal bijna suiker in :/ maar het is goed te weten natuurlijk!! Ik had geen vrijgezellenfeest gehad, ik had niet het idee dat het in Nederland zo gebruikelijk was? Ik hou absoluut niet van verrassingen, dus ik vind dat niet erg ?

  Reageer
 2. Vera 4 jarengeleden

  Ook ik vond de vlog leuk… En juist alle respect dat je niet overal vlogs.
  Ik heb ook geen vrijgezellefeest gehad, maar wij zijn ook heel klein getrouwd…we zijn al 18 jaar samen… En vorige maand getrouwd omdat we een huis hebben gekocht.
  Alvast veel plezier op jouw feest ?

  Reageer
 3. Rox 4 jarengeleden

  Mss een rare vraag..maar hoe is het met je ogen 🙂 Helemaal tevreden over het resultaat?

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: