Bruidsmake-up shoplog
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #81 – Jurk Shoppen en Bruidsmake-up Shoplog

Door

Goedemorgen lieve allemaal. In deze vlog zie je afgelopen zaterdag en zondag. Vrijdag filmde ik niet, Sven was die dag namelijk jarig en ik wilde daar lekker met z’n tweetjes van genieten zonder alles vast te leggen. We hebben het uiteindelijk met familieleden gevierd en zijn ‘s avonds heerlijk samen sushi gaan eten :).

Mijn afgelopen weekend

Zaterdag moest Sven werken, zoals vrijwel altijd. Ik besloot in de ochtend te gaan sporten en ging daarna Groningen in, in mijn eentje. Af en toe vind ik dat zo heerlijk! Ik ging op zoek naar goede bruidsmake-up en naar een jurk voor de bruiloft van Anneloes. Voor beiden ben ik geslaagd! Ik laat het je zien in een shoplog. Zondag sportte ik samen met Sven, gingen we nog even langs de Ikea en langs zijn ouders. Verder hadden we gewoon een heerlijk ontspannen dag.

De Fit de zomer in challenge!

Deze week daag ik je uit om iedere dag 10.000 stappen te zetten. Best een uitdaging vind ik dat! Zoals je kon zien in de vlog, neem ik het wel uiterst serieus en ben ik vastberaden het doel te behalen.

Hoe ging jouw afgelopen week? Ik ben best heel tevreden! Ik snoepte op Sven zijn verjaardag en op zondag, zoals je kon zien. Verder heb ik eigenlijk niets gehad. Ik voel me momenteel erg goed en heb het idee dat ik iets strakker in mijn vel zit. Mijn gewicht daalt trouwens nauwelijks, maar daar doe ik het ook niet voor :).

Ik ben super benieuwd hoe het met jou gaat! Laat het me zeker even weten.

Groetjes, Marloes

Hoe gaat jouw fit de zomer in challenge?

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (2)
  1. Vera 4 jaargeleden

    Wat een gezellige vlog weer! Gisteren teruggekomen van vakantie, dus nu even bijkomen met een kop thee en jouw vlog….heeeeeeerlijk! ?
    En mijn challenge….we hebben op vakantie gewoon heerlijk genoten van al het lekkers, en elke dag veel gelopen. Op 3 dagen zelfs boven de 20.000 stappen….In de bergen! Dat haal ik normaal gesproken nooit ? dan zou ik uren door mijn huis moeten lopen, net als jij, hahaha! ?

    Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.