Winactie meet and greet
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #80 – Fiets Roadtrip en Winactie Meet and Greet

Door

Goedemorgen op vlog-woensdag! Ik heb weer een gloednieuwe vlog klaar staan van mijn afgelopen weekend. Ik kan je alvast verklappen dat ik echt een mega leuk weekend heb gehad. Het weer was natuurlijk perfect, maar ik deed ook een aantal super leuk dingen. Nu ik dit typ is het maandag en ik zit nog steeds met een mega glimlach op mijn gezicht. Ik voel me echt gezegend met zulke leuke en lieve mensen om me heen.

Mijn afgelopen weekend

Ik startte deze vlog op vrijdag. Ik werkte toen namelijk maar tot ongeveer 10:30uur. Daarna besloten Sven en ik van het weer te gaan genieten. We pakten de fiets en gingen een flinke ronde fietsen. We stopten onder andere bij de kinderboerderij, dronken een kopje koffie bij mijn collega’s, fietsten verder langs het Paterswoldse meer, maakte een mooie instagram foto en aten een broodje in het Centrum van Groningen. Daarna knalden we er nog een goede workout uit en beloonden onszelf bij de Mc Donalds, samen met Sven z’n ouders.

Op zaterdag ontmoette ik Lena en Lisa, twee meiden uit België. Ik had hen geselecteerd als een van de winnaressen van de 50k winactie. Ze kwamen helemaal uit België om mij te ontmoeten. Ik kan niet eens beginnen uit te leggen hoe ontzettend speciaal en gezellig ik het vond.

Zondag

De grote ontbrekende factor in mijn vlog is de zondag. Ik had toen wederom een hele speciale dag, die jullie waarschijnlijk op woensdag 13 juni zien verschijnen. Nog heel even (heel lang) geduld hebben dus ;). Misschien kun je al raden wat ik die zondag gedaan heb??

Ik wil je heel hartelijk bedanken, gewoon omdat jullie zo leuk zijn! Ik voel me een heel gelukkig mens. ♥

Groetjes, Marloes

Wat denk jij dat ik afgelopen zondag gedaan heb??

 

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (6)
 1. sandra CH 4 jaargeleden

  Hm zondag iets voor de bruiloft gedaan misschien :)? Of iets voor de blog natuurlijk! (hoewel op een zondag…) Ik zie de video trouwens niet…

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Mijn fout! Heb het aangepast 🙂 🙂

   Reageer
 2. Angela 4 jaargeleden

  Vrijgezellenfeestje??

  Ik kan overigens je video niet zien.

  Groetjes Angela

  Reageer
 3. Lena 4 jaargeleden

  Alweer een topvlog van een topdame, wat een eer vind ik dit toch!! ik gok voor zondag ook op de vrijgezellen, we zijn benieuwd????

  Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.