kledingkast vlog
Leefstijl Persoonlijk

Vlog #79 – M’n kledingkast en Trouwfoto locaties ♥

Door

Goedemorgen lieve allemaal! Woensdag is alweer heel lang mijn vaste vlogdag. Zo ook vandaag. Je kunt weer lekker ongegeneerd meekijken in mijn leven van het afgelopen weekend. Ik hoop dat je er weer lekker van gaat genieten.

Mijn afgelopen weekend

Op zaterdag deed ik eigenlijk niet zo veel. Ik rommelde wat in huis, maakte de keuken helemaal schoon en ik ruimde mijn kledingkast op. Ik bedacht me toen dat het wel eens leuk was om jullie een kijkje te geven in mijn kast. Sporten deed ik trouwens nog wel op zaterdag! Ik laat je zoals meestal weer zo veel mogelijk oefeningen zien. Als warming up ga ik de laatste tijd vrijwel altijd 10 minuten hardlopen op de loopband. Ik kan natuurlijk niet hardlopend filmen, dus vandaar dat je me altijd een stukje ziet wandelen :).

Op zondag moest ik spinning geven en gingen Sven en ik in de middag kijken naar fotolocaties voor onze trouwdag, samen met onze fotograaf. We belandden uiteindelijk op het terras, omdat het zo ontzettend lekker weer was.

Sportkledingkast?

Ik ben heel benieuwd of je het leuk zou vinden als ik je een meer uitgebreid kijkje zou geven in mijn sportkledingkast. Ik kan wat meer uitleg geven over de verschillende items en je mijn tips voor het kopen van sportkleding geven. Mocht dit je helemaal niets lijken, dan hoor ik het natuurlijk ook graag.

Ik hoop dat je mijn kledingkast vlog leuk vond om te zien! Ik ben heel benieuwd of jullie vinden dat ik veel kleding heb, of juist niet. Je hebt natuurlijk niet vaak de kans om bij mensen in hun kasten te spieken (alleen bij de mode-goeroes op YouTube die sowieso mega veel kleding hebben), dus ik heb geen idee wat ‘normaal’ is.

Groetjes, Marloes

Zou jij een sportkledingkast-tour leuk vinden? Ik ben benieuwd!

Je vindt dit misschien ook leuk

Reacties (6)
 1. Ellen 4 jaargeleden

  Ik zou een sport kleding vlog erg leuk vinden.

  Ik heb vanochtend weer twee van je beginners workouts gedaan via YouTube.

  Dank voor je motivatie en inspiratie!

  Reageer
 2. Dora 4 jaargeleden

  Een sportkledingvideo zou idd leuk zijn, maar dan wel dat je de kleding ook echt laat zien. En niet zoals nu alles in de kast laat liggen en de opgevouwen dingen aanwijst. Want dat vind ik zelf niet zo interessant dan.

  Reageer
 3. MarionHak 4 jaargeleden

  Gezellige vlog weer Marloes! Ik vind het wel meevallen wat je aan kleding hebt. Ik dacht dat je veeeeel meer had. Een video over sportkleding lijkt mij leuk en interessan, ik zeg doen! Liefs Marion

  Reageer
 4. Christine Juliette 4 jaargeleden

  Hi,

  bedankt voor je inspiratie en heldere uitleg op youtube over PDS, wil nog ff toevoegen dat koffie water ontrekt dus die mogen we niet meenemen in de water behoefte schaal, verder vraag ik me af hoeveel vocht/water/kruidenthee nodig is bij zeven of acht uur per dag poetsen ( waarvan vier uur trappen poetsen ) ik drink te weinig en heb zware PDS. Flatulentie bij teveel brood, alcohol en proteinen. Vandaag reuze kibbeling in mooi schoon gebakken jasje, haringkje, en kabeljauw vers bakken in schone olie op de verse vis markt met een remoulade sausje; heerlijk maar s’ avonds flatulentie met geur. Is het normaal bij pds dat het tijden goed gaat en dan weer niet? Verder weet ik dat bio para en oregano helpen, omdat parasietjes tot pds kunnen leiden of het verergeren. Een mooi fruit en veel warme groenten-dieet met lijnzaad, noten, olijfolie, sesamolie, haver en kleine porties verdeeld over de dag werkt top. Ook bij mij het ayurvedic diet (vata) met veel olie en weinig specerijen/pittig,
  Ik vind het knap en inspirerend wat je doet, heb me geabonneerd,
  lieve groetjes, beginnend natuurheilpratiker chrisje

  Reageer
  • Marloes 4 jaargeleden

   Hi! Koffie is onttrekt geen vocht. Dat werd jarenlang gedacht, maar blijkt niet waar te zijn. Je gaat sneller naar de wc, niet meer! Je klachten kwamen denk ik door de remouladesaus, waar knoflook en vaak ui in zit :). Dank je wel voor je complimenten! Liefs

   Reageer

Door een reactie te plaatsen ga je akkoord met het opslaan en verwerken van je gegevens door Optima Vita

Plaats een bericht

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.